Nastavlja se FIVE-ova serija meet-upa za developerke

Nakon prvog izdanja u studenome, ovoga tjedna FIVE održava svoj drugi meet-up koji ima cilj osnažiti ulogu žena u developerskoj zajednici

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 8. ožujka 2021. u 10:52

Digitalna agencija FIVE nastavlja sa svojim programom online druženja žena koje obavljaju posao developera. Prvi u nizu virtualnih meet-upova pod nazivom DevSheGoes održan je u studenome prošle godine, a drugi je najavljen za ovaj četvrtak, 11. ožujka u 18 sati. Cilj druženja i dalje je isti – povezati i ojačati zajednicu developerki u Hrvatskoj.

Panel će moderirati frontend inženjerka Magdalena Tauber iz agencije FIVE, a u raspravi na temu održavanja koraka s tehnologijom i novim trendovima sudjelovat će stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom u IT-u: Tereza Jurić iz Infobipa, Tihana Bihler iz Software Saune i Tesa Orlović iz agencije FIVE.

Tijekom panela od sudionica možemo očekivati odgovore na pitanja kako pronalaze vrijeme za istraživanje i razvoj vlastitih vještina, te prolaze li lakše kroz proces usavršavanja sada ili im je bilo lakše kada su tek započinjale s karijerom.

Prijave za meet-up su otvorene za sve zainteresirane, a prijaviti se može na službenoj web stranici.