Gadgeti, mobitel, keš i PS5: sve to možete osvojiti dolaskom na Bug Future Show 2024

Ovoga četvrtka Mozaik Event Centar bit će središte hrvatske tehnološke scene, a Bug je sa sponzorime priredio i zaista bogati niz nagrada koje posjetitelji mogu osvojiti u nekoliko nagradnih natječaja

Sandro Vrbanus srijeda, 7. veljače 2024. u 06:00

Svi koji su posljednjih deset godina pohodili Bug Future Show znaju da se s njega može otići kući, osim obogaćen novim iskustvima i poznanstvima, i s nekom od nagrada pod rukom. Ništa drugačije neće biti niti ovoga tjedna, na 11. Bug Future Showu, na kojem je popis dostupnih nagrada ponovno vrlo atraktivan. Naravno, za osvojiti bilo koju od njih treba se ponešto i potruditi, ali i biti prisutan u zagrebačkom Mozaik Event Centru sve do posljednje točke programa.

50 gadgeta

Kako biste osvojili jedan od čak 50 gadgeta, koje za vas priprema LAQO by Croatia osiguranje, morat ćete biti spretni i uhvatiti loptice. Njih će sudionici panela o CES-u 2024 već tradicionalno na kraju te točke programa bacati u publiku – na posjetiteljima je "samo" da uhvate lopticu i zamijene je za svoju nagradu na štandu sponzora.

Mobitel

HONOR poklanja mobitel HONOR Magic6 lite jednom sretniku, koji ostane na BFS-u do samog kraja, u 18:05 sati. Više detalja o tome kako se domoći njihove glavne nagrade bit će objavljeno tijekom samog showa – stoga pozorno pratite program!

Vikend s autom

Mazda MX-30 REV bit će tijekom cijelog dana izložena u glavnoj dvorani BFS-a. svi će imati prilike razgledati je i fotografirati se s njom, a posjetitelj(ica) koji opali najluđu fotku s automobilom, pa je objavi na Facebooku, Instagramu ili LinkedInu uz hashtagove #BFS2024 i #MazdaBFS, osvojit će vikend sa spomenutim automobilom.

Poklon paket

Hrvatski Telekom osigurao je poklon paket za posjetitelja koji, prema sudu njihovog stručnog žirija, objavi ukupno najbolju fotku s Bug Future Showa. Kako biste sudjelovali u ovom natječaju, fotka mora biti objavljena na LinkedInu ili Instagramu uz hashtagove #BFS2024 i #HrvatskiTelekom.

Novac

Jedna od nagrada uključuje i – keš. Addiko banka će čak troje posjetitelja nagraditi novcem na Mastercard kartici. Dostupna je jedna nagrada od 300€ te dvije od 100€. Kako biste sudjelovali u ovom natječaju i otišli kući doslovno nešto bogatiji, posjetite Addiko štand i zaigrajte njihovu nagradnjaču.

PlayStation 5

Najbrži korisnik Aircasha s potvrđenim i valjanim profilom, koji pogodi točan broj čokoladica na Aircashovom boothu, dobit će – PlayStation 5 Digital Edition. Za sudjelovanje u njihovom izazovu bit će potrebno skenirati QR kod, koji ćete naći na samom BFS-u.

Pratite program BFS-a putem naše mobilne aplikacije!