Mi Store u zagrebačkom Arena Centru

Danas je u zagrebačkom Arena Centru predstavljen prvi domaći Mi Store, dućan koji u ponudi ima isključivo proizvode Xiaomija, poznatog kineskog proizvođača potrošačke elektronike i bijele tehnike

Drago Galić četvrtak, 20. prosinca 2018. u 19:51

Tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru, predstavila je danas u zagrebačkom Arena Centru prvi domaći Mi Store – takozvani brand shop koji u ponudi ima isključivo proizvode kineskog Xiaomija kojega na domaćem tržištu poznajemo prije svega po smartfonima i tabletima, ali gama proizvoda zapravo je puno veća. U asortimanu ih tako imaju preko 1000 različitih, od fidget spinnera, preko kuhala za rižu, raznih mobitela i dodataka za njih, pa do vertikalnih laserskih videoprojektora i samostabiliziranih električnih hoverboarda, električnih romobila i bicikala i robotskih usisavača.

U Areninom Mi Storeu ukupno je, kažu nam, oko 300 različitih artikala (svi gore nabrojani su tu, plus drugi koje ne možemo nabrojati), a u subotu, 22. prosinca, povodom svečanog otvorenja od 10 sati ujutro bit će i posebne akcije: 1+1 besplatno u prvih 11 minuta od otvorenja i 2+1 besplatno u idućih 100 minuta.

Ovo je, inače, drugi Mi Store koji je osječka tvrtka Bijelić Co. otvorila – prvi njihov Mi Store otvoren je u Beču, a idući bi trebao biti otvoren u Ljubljani.

Kineski Xiaomi je, inače, četvrti svjetski vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, a u samo jednoj godini su povećali promet za 18 milijardi dolara.