Samsung Galaxy Note9 premijerno predstavljen u Zagrebu

Baterija koja traje cijeli dan, S Pen olovka i najinteligentnija Samsungova kamera samo su neke od karakteristika najnovijeg Galaxya Note9

Bug.hr utorak, 21. kolovoza 2018. u 20:55

Na hrvatskom tržištu Galaxy Note9 bit će dostupan od 24. kolovoza 2018. u tri boje – ponoćno crnoj, ljubičastoj i novoj oceansko plavoj boji uz koji dolazi i jedinstvena žuta S Pen olovka.

Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung i Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronicsa
Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung i Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronicsa

„Galaxy Note9 novi je član naše serije koja iz godine u godinu podiže ljestvicu kada je riječ o performansama i inovativnim tehnologijama kod pametnih telefona. Upravo ovaj uređaj posjeduje niz impresivnih funkcija koje korisnicima pomažu da izvuku najviše iz svega što rade”, rekao je Hojun Hwang, predsjednik Uprave regionalnog predstavništva tvrtke Samsung.

Galaxy Note9 dostupan je u dvije inačice, s kapacitetom interne memorije od 128 i 512 GB pa tako korisnici svoje najdraže fotografije i video zapise mogu imati nadohvat ruke u svakom trenutku. Uz mogućnost ubacivanja i microSD kartice, memorijski prostor se kod 512GB inačice može popeti do 1TB što je dovoljno mjesta za sve omiljene fotografije, video snimke i aplikacije, čak i najaktivnijih korisnika.

„Novi Galaxy Note9 napravljen je u skladu sa željama i potrebama korisnika Note serije. Njime se nastojalo maksimalno iskoristiti sve prednosti i inovacije koje sa sobom nose pametni telefoni Note serije. Uz novu, unaprijeđenu S Pen olovku moguće je snimiti selfie, grupirati fotografije, održavati prezentacije, pauzirati i ponovno puštati video zapise te po prvi puta povezati svoj pametni telefon s ostalim uređajima u kućanstvu“ - rekao je na zagrebačkom predstavljanju Note9 Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu Samsung Electronicsa.

Uz Galaxy Note9 dolaze i standardne premium Galaxy tehnologije: brzo bežično punjenje, visoka otpornost na vodu i prašinu te dodatne Samsung usluge – Samsung Health i Samsung Pay. Galaxy Note9 uključuje i sigurnosnu zaštitu Samsung Knox te biometrijske sigurnosne opcije, kao što su skeniranje otiska prsta, šarenice oka te prepoznavanje lica.

Osim Galaxy Note9, Samsung je premijerno u Hrvatskoj prikazao i novi Galaxy Watch. Nova generacija pametnog sata bit će dostupna u Hrvatskoj od 21. rujna, kod ovlaštenih Samsung partnera. Kupci koji žele među prvima kupiti ovaj uređaj, moći će ga prednaručiti u razdoblju od 31. kolovoza do 20. rujna.

Galaxy Watch ima dulje trajanje baterije u odnosu na prethodni model, opcije za praćenje životnih navika, stresa, sna kao i mnoštvo mogućnosti prilagodbe dizajna željama korisnika. Moguće ga je uklopiti u svaki stil, s obzirom na to da dolazi u tri nove boje – srebrnoj, u inačici promjera 46 milimetara, kao i ponoćno crnoj odnosno boji starog zlata, u inačici promjera 42 milimetra.

Spomenimo za kraj kako je preporučena maloprodajna cijena za Galaxy Note9 u inačici kapaciteta 128GB 7.699 kuna, dok za 512GB inačicu ona iznosi 9.599 kuna, a moći će se  kupiti kod Samsungovih operatora i partnera – Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Tele2, Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson, dok svi oni koji prednaruče svoj Note9 ostvaruju dodatnu uštedu prilikom zamjene starog telefona za novi Galaxy Note9.

I Galaxy Watch bit će dostupan u ponudi nabrojanih operatera i partnera Samsunga, a preporučena maloprodajna cijena za verziju promjera 46 milimetara iznosi 2.499, dok je za 42-milimetarsku inačicu 2.349 kuna.

Više informacija o Samsung Galaxy Note9 i Samsung Galaxy Watch dostupno je na stranicama www.samsung.com/hr.