Samsungov izložbeni prostor za novitete na hrvatskom tržištu

Prvu polovicu godine Samsung je danas obilježio predstavljanjem brojnih uređaja: od najnovije serije QLED TV prijemnika, do raznih kućanskih aparata

Bug.hr četvrtak, 28. lipnja 2018. u 21:08

U prije nekoliko mjeseci otvorenom u Samsungovom izložbenom prostoru u Radničkoj ulici u Zagrebu, danas su se okupili predstavnici medija kojima je predstavljena nova linija QLED TV prijemnika, perilica za pranje rublja s QuickDrive tehnologijom, Flex hladnjak, POWERstick usisavač, pametni telefoni iz Galaxy A (A6 i A6+) i J serije (J6) i brojni drugi uređaji.

- Osluškivanje potreba i zahtjeva korisnika naša je nit vodilja prilikom dizajniranja, kao i proizvodnje uređaja. Nama u tvrtki Samsung korisnik je uvijek na prvom mjestu i zato se trudimo proizvesti inovativne uređaje koji će im pružiti nevjerojatno iskustvo korištenja. Vjerujem da su uređaji koje danas predstavljamo, dizajnirani tako da korisnicima svakodnevni život čine lakšim, jednostavnijim i produktivnijim - rekao je Pavle Zobundžija, direktor odjela telekomunikacija u regionalnom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics.

Svjetsko prvenstvo je u tijeku, ispred nas je još nekoliko tjedana uživanja u „najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu“, a upravo Samsung QLED TV prijemnici pružaju odlično iskustvo gledanja i uživanja u vrhunskoj slici. QLED TV prijemnici imaju One Invisible Connection kabel, kao i No-Look daljinski upravljač koji korisnicima omogućuje upravljanje sadržajem bez pritiskanja dugmeta, a uz SmartThings aplikaciju moguće ih je lako povezati s mnogim pametnim uređajima, od hladnjaka do mobilnog telefona.

Tu je i One Smart Remote daljinski upravljač koji korisnicima omogućuje upravljanje svim uređajima spojenima na TV prijemnik. Ambient mode pruža mogućnost da ekran TV prijemnika projicira dizajn zida na koji je postavljen.

Najnovija generacija Samsungovih perilica rublja s QuickDrive tehnologijom (WW70M644OPW/LE), skraćuje vrijeme pranja do 50 posto i potrošnju energije za 20 posto, u odnosu na ostale Samsungove perilice rublja. Zahvaljujući velikom glavnom bubnju i stražnjoj ploči, koja se okreće neovisno o bubnju, rublje se u perilici kreće gore, dolje te lijevo i desno, pri čemu nastaje snažniji i intenzivniji ciklus pranja.

Flex hladnjak (RS68N8671SL/EF) s Twin Cooling Plus tehnologijom, korisniku donosi efikasnije čuvanje i raspoređivanje namirnica. Ima dva hladnjaka i jedan zamrzivač. Pristup namirnicama je lak zbog zasebnog gornjeg i donjeg dijela hladnjaka. Uz to, gubitak hladnog zraka manji je za do 55 posto čime se štedi električna energija. Hladnjak ima i FlexZone, nezavisno reguliran odjeljak s četiri unaprijed namještene postavke idealne za čuvanje mesa, rashlađivanje pića, održavanje svježine voća i povrća, kao i čuvanje većih količina namirnica. Twin Cooling Plus tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču uz pomoć zasebnog hlađenja.

POWERstick usisivač (VS60K6050KW/GE) Samsungov je štapni usisavač velike usisne snage, tri puta jače od standardnih modela s motorom snage 160W. Rotirajuća četka od 180 stupnjeva dizajnirana je tako da se okreće oko prepreka, a zbog velikih kotača usisavač se stabilnije kreće. POWERstick usisavač ima spužvasti filter koji skuplja još više prašine i lako se čisti. Zahvaljujući tankom i laganom dizajnu, te težini od svega 2.7 kilograma, ovaj usisavač je iznimno jednostavan za korištenje.

Najnoviji Samsung Galaxy J6 odlikuje 5.6-inčni Super AMOLED zaslon, koji objedinjuje visoku kvalitetu slike i živopisne boje. Pokreće ga osmerojezgreni procesor takta 1,6 GHz, čime omogućava izvršavanje naprednijih zadataka, kao što je prikazivanje videozapisa visoke razlučivosti, a za dodatnu fleksibilnost zadužena su tri gigabajta radne memorije, 32 gigabajta interne memorije kao i utor za microSD karticu. I J6 ima čitač otiska prsta te stražnju i prednju kameru od 13MP i 8MP,  integrira snažan selfie fokus u stvarnom vremenu i prednju LED bljeskalicu.