Transformacija doživljaja televizije uz nove tehnologije

Moderna tehnologija donosi sve više inovacija u svijet vizualnog sadržaja pa se i ljestvica kriterija kod odabira odgovarajućeg televizora sve više podiže

Samsung utorak, 30. siječnja 2024. u 07:00

Samsung televizori donose jedinstvene novitete u svijetu tehnologije i korisnicima pružaju nove mogućnosti potpunog uranjanja u zabavni i informativni sadržaj, s naglaskom na kvalitetu slike, zvuka i potpunu povezanost.

Kristalno jasna slika

Inovacije zaslona i nesvakidašnja kvaliteta slike glavna su posebnost Samsung OLED televizora. Duboki tonovi crne boje, najčišća bijela i živahne nijanse ostalih boja omogućene su vrhunskim samoosvjetljujućim pikselima koje pokreće Quantum Dot tehnologija, a koji korisnicima ostavljaju dojam kao da su dio scena prikazanih na ekranu. Neuronski Quantum 4K procesor zaslužan je za 4K kvalitetu slike, dok Quantum HDR OLED+ tehnologija dodatno pojačava svjetlinu i kontrast svakog piksela na ekranu, pružajući time svakoj sceni bogate detalje.

S druge strane, Samsung Neo QLED televizor donosi zaslon s inovativnom Quantum Matrix tehnologijom koja precizno kontrolira svjetlom Quantum Mini LED zaslona i omogućava jasne detalje i u najtamnijim i u najsvjetlijim scenama. Neo QLED televizor također ima Quantum 4K procesor, zahvaljujući kojem Theatrum Picture prikazuje autentične slike i boje koje su posve optimizirane za 98“ zaslon.

Čist i bogat zvuk

Samsung OLED i Samsung Neo QLED televizori pružaju i nevjerojatnu kvalitetu zvuka uz Dolby Atmos® i Object Tracking Sound tehnologiju koji omogućavaju višedimenzionalno uranjanje u doživljaj zvuka iz svih kutova televizora. Također, Q-Symphony tehnologija omogućuje televizoru i Soundbar zvučnicima da rade istodobno i sinkronizirano, čime stvara jedinstvenu sinergiju i korisnicima donosi još jasniji zvuk i bolji surround efekt. Dolby Atmos® tehnologija donosi i novu razinu za ljubitelje videoigara, jer u kombinaciji s Motion Xcelerator Turbo Pro opcijom i FreeSync Premium Pro tehnologijom koje donose glatko igranje bez kašnjenja signala i zamućenja pokreta, pružaju potpuno vizualno i zvučno iskustvo dostojno profesionalnih gejmera.

Beskrajne mogućnosti

Uživanje u omiljenom TV sadržaju postaje još lakše uz SmartThings platformu koja omogućuje intuitivno upravljanje pametnim kućnim uređajima. Jednostavno međusobno povežite, nadzirite i upravljajte svojim uređajima SmartThings aplikacijom na novom Samsung pametnom telefonu iz Galaxy S24 serije, bogatom značajkama umjetne inteligencije. Samsung televizori brinu i o vašoj privatnosti te štite vaše podatke na najvišoj razini pomoću Knox platforme, dok odgovorni SolarCell daljinski upravljač koristi sunčevu energiju za punjenje pa više ne morate  brinuti ni o jednokratnim baterijama.

Samsung OLED i Neo QLED televizori predstavljaju vrhunsku kombinaciju inovacija koje transformiraju naš doživljaj TV sadržaja. S nevjerojatnom kvalitetom slike, impresivnim zvukom i naprednim značajkama povezivanja, ovi televizori pružaju korisnicima mogućnost potpunog uranjanja u svaki trenutak prikazan na ekranu, donoseći TV iskustvo na potpuno novu razinu.