U Zagrebu POCO predstavio tri nova modela, a među njima i svoj flagship telefon POCO F4 GT

Uz POCO F4 GT, predstavljeni su i mobilni telefoni POCO X4 Pro 5G te POCO M4 Pro

Miro Rosandić petak, 20. svibnja 2022. u 17:39

Danas je u Zagrebu, pred predstavnicima medija i poslovnih partner, POCO prezentirao svoj najnoviji flagship pametni telefon POCO F4 GT te mobilne telefone POCO X4 Pro i POCO M4 Pro.

Više tehničkih detalja za POCO F4 GT možete pročitati ovdje, a za ostale model navest ćemo ih u zasebnim objavama, a uz foto galeriju s današnjeg okupljanja, evo informacija o onome što vas zasigurno najviše i zanima - cijenama na našem tržištu.

POCO F4 GT je u ponudi u varijanti 8 GB + 128 GB po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.999 kn, s tim da će se u akcijskoj ponudi, od 20. do 27. svibnja, moći kupiti po early bird cijeni od 4.499 kn.

POCO X4 Pro 5G je dostupan u varijanti 6 GB + 128 GB po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.649 kn.

POCO M4 Pro je za sada jedini dostupan u dvije varijante: 6 GB + 128 GB i 8 GB + 256 GB, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 1.999, odnosno 2.299 kn.

Na sva tri telefona je unaprijed instalirana i pretplatnička usluga YouTube Premium, koja se može besplatno koristiti u trajanju od dva mjeseca.


Spomenimo kako je flagship model F4 GT specifičan po 'levitirajućim magnetnim skočnim okidačima' (aktiviraju se s dva klizna prekidača), za koje iz Poca kažu da mogu podnijeti 1,5 milijuna pritisaka i da su testirani na više od 100 popularnih igara. Tijekom predstavljanja imali smo priliku isprobati PUBG Mobile, što je bilo vrlo ugodno iskustvo - iako je vašem izvjestitelju bilo to prvo igranje PUBG-a na mobitelu (uz podosta PC iskustva), vrlo lako se bilo uživjeti, osobito zbog te dodatne dvije tipke koje omogućavaju bržu reakciju i nama koji baš i ne igramo takve igre na mobitelima.