Zagreb Advent Run traži volontere

Ljubitelji kretanja, kreativne duše, navijači i ostali entuzijasti mogu se priključiti organizaciji trkačkog eventa Zagreb Advent Run

Sandro Vrbanus utorak, 3. prosinca 2019. u 13:10

Organizatori trkačkog eventa Zagreb Advent Run traže volontere koji bi im pomogli oko stvaranja božićnog ugođaja i zabavnog dijela programa za trkače i posjetitelje, kao i oko signalizacije na mjestu događaja.

Zagreb Advent Run trkačka je utrka koja se održava 8. prosinca, sa startom i ciljem ispred hotela The Westin Zagreb. Ovogodišnje izdanje utrke posvećeno je edukaciji i promicanju važnosti odgovornog ponašanja na suncu kroz sva godišnja doba. Prema posljednjim dostupnim podacima Registra za rak Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u 2016. godini u Hrvatskoj je 800 osoba oboljelo od melanoma.

Volontirajte i pomozite

Najavljuje se kao "najzabavnija kostimirana humanitarna utrka", a volonteri su neizostavni dio svake uspješne utrke. Njihov entuzijazam, njihova predanost i nesebičnost konstantno vode trkače naprijed. Oni su nezamjenjivi dio tima, jer uz njihovu pomoć svaka utrka ujedno je i društveni događaj koji pomaže zajednici i zbližava ljude, poručuju organizatori.

Svi zainteresirani za volontiranje na Zagreb Advent Runu 2019. mogu se prijaviti do 28.11.2019. na ovom mjestu. Za volontere su osigurani startni paket, kvalitetna dry-fit majica i okrjepa za sva tri dana.