LinkedIn "nudi" dodatne klikove poveznicama u obliku naljepnica na slikama i videima unutar objava

Ovo je još jedan način usmjeravanja prometa sa te društvene mreže na vanjske izvore. Poveznice se, u obliku naljepnica, mogu dodati slikama i videima unutar LinkedIn objava

Tomislav Stanković subota, 6. kolovoza 2022. u 11:00
📷 Image: Unsplash
Image: Unsplash

Opcija naljepnice s poveznicom biti će dostupna u alatima za kreiranje objava, ali za sada samo putem LinkedIn mobilne aplikacije. Ipak, 850 milijuna članova LinkedIna moći će vidjeti te naljepnice i kliknuti na njih naovisno o tome gdje koriste ovu društvenu mrežu - bilo to preko web preglednika ili mobilne aplikacije.

Iako za sada ima poprilična ograničenja u smislu opcija boja, ovo bi mogla biti vrlo korisna značajka za eksperimentiranje jer angažman LinkedIna nastavlja rasti i mogao bi postati vrijedna opcija za privlačenje prometa s LinkedIn feeda.

Kao što se može vidjeti iz donjeg primjera, kojeg je podijelila Lindsay Gamble, naljepnica s poveznicom slična je onima na Instagramu i Facebook Storiesu, prenosi SocialMediaToday.

📷 Image: LinkedIn screenshot
Image: LinkedIn screenshot

Naravno, neće svi biti oduševljeni velikom tekstualnom poveznicom na ekranu, ali jednom kada se naviknu na nju mogla bi pomoći u povećanju broja klikova i potaknuti nove kreativne pristupe vašem LinkedIn sadržaju.