Nova značajka LinkedIna omogućuje zakazivanje objava za kasnije

Iako je slična funkcionalnost već neko vrijeme dostupna putem platformi kao što su Hootsuite i Buffer mnogi im ne žele svi dati pristup svojim LinkedIn računima zbog straha za privatnost podataka

Tomislav Stanković petak, 25. studenog 2022. u 12:12
📷 Image: Pixabay
Image: Pixabay

Da se zakazivanje objava na LinkedInu testira već neko vrijeme otkrila je jedna objava na Twitteru iz osmog mjeseca ove godine. Sve je sada potvrdio Matt Navarra, konzultant za društvene medije, koji kaže da značajku naknadnog zakazivanja objava vidi unutar Android aplikacije i na LinkedIn web stranici.

Za sada nemaju još svi ovu mogućnost, ali se pojavljuje sve više korisnika koji potvrđuju da postojanje nove značajke. Još nije poznato kada svi korisnici mogu očekivati ​​pristup ovoj funkcionalnosti.

Oni koji imaju tu značajku vidjet će malu ikonu sata pored gumba "Post" unutar okvira za pisanje poruke. Klikom na ikonu sata nudi se mogućnost odabira određenog datuma i polusatnog termina za koji želi zakazati objava.

Ova bi funkcionalnost trebala biti praktičnija, posebno za one koji samo žele dijeliti određeni dio sadržaja i nemaju potrebu za dodatnim opcijama koje nude aplikacije kao što su npr. Hootsuite i Buffer, prenosi TechCrunch.