Poznata Twitterova značajka uskoro stiže i na TikTok

Neki korisnici još od prosinca mogu koristiti Repost gumb na TikToku, dok drugi još nestrpljivo čekaju da ga isprobaju. Trenutno nije poznato kada će nova opcija postati dostupna svima

Matej Markovinović četvrtak, 6. siječnja 2022. u 06:00

Retweet na Twitteru jedna je od najkorištenijih značajki na platformi, pa je tako i TikTok odlučio predstaviti svoji inačicu koju naziva Repost. Riječ je, dakle, o opciji s kojom kineska društvena mreža „koketira“ već duže vrijeme, no čini se da se tek sad počela pojavljivati korisnicima naveliko.

Naime, prema TechCrunchu, Repost gumb nalazi se u Share izborniku, iz kojeg korisnici inače mogu slati objave svojim prijateljima. Klikom na njega, odabrani će se videozapis u ime korisnika pojaviti na For You feedu njegovih „zajedničkih prijatelja“ (međusobno se prate) te za razliku od Twittera, neće biti zabilježen na njegovom računu.

„Uvijek razmišljamo o novim načinima da unesemo vrijednost u našu zajednicu i obogatimo TikTok iskustvo. Trenutno eksperimentiramo s novim načinom na koji ljudi mogu dijeliti TikTok videozapise u kojima uživaju“, rekao je glasnogovornik TikToka za TechCrunch.

Međutim, čini se da se TikTok još uvijek premišlja oko naziva ove značajke, pa se nekim korisnicima Repost gumb naziva Recommend. Valja istaknuti da je riječ o potpuno jednakoj opciji koja, usput, prije svakog korištenja potiče korisnike da uz videozapis podijele svojim zajedničkim prijateljima i zašto su ga odlučili podijeliti.

 

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Bežične over-ear BT slušalice

JBL LIVE 500BT

JBL Signature zvuk, handsfree pozivi, 50mm driveri, podrška za Google voice i Amazon Alexa glasovnu asistenciju, Ambient Aware i TalkThru tehnologija, odvojivi kabel s upravljačem i mikrofonom, trajanje baterije 30h, 18–20.000 Hz, 32 ohma.

849 kn 1.149 kn Kupi

BT prijenosni zvučnik s IPX7

MARSHALL EMBERTON BT

True Stereophonic, jedinstveni oblik višesmjernog zvuka Marshalla. 20+ sati prijenosnog vremena reprodukcije. Kombinacija suvremene tehnologije s kultnim Marshallovim dizajnom kako bi pružio snažan zvuk, a zadržao klasičan izgled, 60 Hz - 20 kHz, 20 W.

999 kn 1.299 kn Kupi