Uz smještaj u hotelu moguće je dobiti i vlastitog Instagram profesionalca

Lanac hotela Ibis u Švicarskoj gostima koji ne žele kvariti svoj odmor brinući se o objavama na društvenim mrežama nudi zaista jedinstvenu, ali i pomalo bizarnu uslugu

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 3. prosinca 2018. u 18:08

Gosti hotela Ibis u Švicarskoj očito često dane provode hvatajući savršene kadrove sebe i svojih najbližih, ne bi li prijateljima na Instagramu pokazali kako uživaju – pa pritom sve manje uživaju, a sve se više brinu o kvaliteti fotografija koje postavljaju na društvene mreže. Hotelski je lanac, stoga, odlučio u ponudu uvrstiti dodatnu uslugu. Uz smještaj, naime, moguće je rezervirati i posebnog Instagram profesionalca.

Ovaj će hotelski "Instagramaš" pratiti gosta gdje god to ovaj poželi, snimat će savršene kadrove i postavljati ih na klijentov Instagram, tako da se gost može u potpunosti opustiti i uživati u odmoru bez mobitela u ruci. Za pružanje ove usluge Ibis je angažirao nekoliko Instagram profesionalki i profesionalaca (dakako, influencera) koji se bave objavljivanjem fotki putovanja, prirode, hrane, umjetnosti, mode i slično, pa gosti čak mogu odabrati i stil fotografiranja koji im se najviše sviđa.

Usluga Relax We Post dostupna je u hotelima lanca Ibis u Zürichu i Ženevi tijekom ograničenog vremena ovog mjeseca, a uz plaćanje redovnog hotelskog smještaja za sada je besplatna.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi