Počinje druga sezona Hrvatski Telekom e-Lige, glavna nagrada 10.000 kuna

U novoj sezoni Hrvatski Telekom e-Lige dostupno je osam klubova. Nagradni fond je 18.000 kuna, a pobjednika očekuje nagrada u iznosu od 10.000 kuna

Bug.hr srijeda, 24. ožujka 2021. u 13:36

Premijerna sezona Hrvatski Telekom e-Lige, zadovoljstvo igrača i interes gledatelja nagnali su organizatore na pokretanje nove sezone u kojoj sudjeluje čak osam klubova: Dinamo, Osijek, Rijeka, Lokomotiva, Gorica, Istra, Šibenik i Varaždin.

Prijave za sudjelovanje u drugoj sezoni ovog eSport natjecanja, u kojem svi nogometni zaljubljenici mogu odmjeriti snage i znanje igrajući FIFA-u 21 na konzolama PlayStation 4 ili PlayStation 5, otvorene su od danas i traju do 3. travnja. U natjecanju može sudjelovati maksimalno 1024 sudionika, podijeljenih u dvije skupine, a nakon kvalifikacijskih i playoff utakmica saznat ćemo imena četvero najboljih koji će se natjecati za glavnu nagradu u iznosu od 10.000 kuna.

Nagradni fond iznosi ukupno 18.000 kuna tako da će drugoplasirani osvojiti 5.000 kuna, trećeplasirani 2.000 kuna, dok četvrtoplasiranog očekuje nagrada u iznosu od 1.000 kuna.

Finale u lipnju

Kvalifikacijske utakmice igrat će se od 6. travnja do 18. travnja, razigravanje počinje 21. travnja i traje do 30. svibnja, a veliko finale Hrvatski Telekom e-Lige održat će se 5. lipnja 2021. godine. Svakog tjedna natjecatelji će putem društvenih mreža moći osvojiti vrijedne i atraktivne nagrade, među kojima su i PlayStation 5, specijalizirani gaming monitor, dresovi i vaučeri za igre.

U prošlogodišnjoj Hrvatski Telekom e-Ligi odigrana su ukupno 362 susreta u kojima je postignuto 2111 golova, a utakmice je pratilo više od 400 tisuća gledatelja putem YouTube i Facebook kanala.

Sve informacije o projektu Hrvatski Telekom e-Liga te posebne gaming ponude dostupne su na www.eliga.hr, a sve aktualnosti i zanimljivosti iz samog natjecanja moći će se pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu Hrvatski Telekom e-Lige.

Također, svi zainteresirani moći će snimke najboljih utakmica tijekom kvalifikacija i sve playoff utakmice pogledati na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma.