Regionalni gejmeri kreću u borbu za finale jedanaeste sezone A1 Adria League

Započele su kvalifikacije za finale jedanaestog izdanja regionalne A1 Adria League. Ove sezone pasionirani esport natjecatelji imat će priliku pokazati svoje vještine u tri glavne igre - CS:GO, Rainbow Six Siege i FIFA-23, a najvještiji među njima izborit će svoje mjesto u finalu koje će se održati u lipnju

Bug.hr ponedjeljak, 3. travnja 2023. u 15:31

Igrače ove godine očekuje nagradni fond od 16.800 eura za jedanaestu sezonu.

Uz pravilo nulte tolerancije govora mržnje, iskusni profesionalci, ali i igrači u usponu, imat će priliku kroz otvorene kvalifikacije u travnju pokazati svoju izvrsnost u esportu. Natjecanje će se zahuktati u svibnju kada ljubitelje videoigara očekuje grupna faza koja će odlučiti o tome tko će nastupiti na središnjoj pozornici sredinom lipnja.

Ušli smo u novo uzbudljivo poglavlje spektakularne A1 Adria League, čija jedanaesta sezona predstavlja svojevrsnu prekretnicu sa svojim brojnim iznenađenjima koje pripremamo za sve vjerne igrače i fanove kojih je sa svakim sljedećim izdanjem sve više. Sretna sam što imamo priliku sedmu godinu za redom ljubiteljima gejminga priuštiti izvrsnost esporta i iskustvo zabave svjetske klase. Gejming zajednica prepoznaje naš trud i to nam daje vjetar u leđa da nastavljamo svoja ulaganja, osluškujući potrebe korisnika A1 mobilne mreže i najrasprostranjenije optičke mreže u Hrvatskoj, i gejmera kojima donosimo nezaboravne doživljaje“, izjavila je Iva Ančić, rukovoditeljica brenda, marketinških komunikacija i digitalnog poslovanja u A1 Hrvatska.

Kako bi prvi saznali više o novostima u svijetu gejminga i iznenađenjima koje nosi do sad najuzbudljivije izdanje A1 Adria League posjetite mrežnu stranicu.