Sutra se u Splitu održava završnica CSadria Clan Championshipa powered by A1

Nakon gotovo dva mjeseca natjecanja sutra će biti završeno regionalno prvenstvo u FPS-u Counter-Strike: Global Offensive

Mateja Šop petak, 19. travnja 2019. u 21:15

Krajem veljače najavljen je CSadria Clan Championship, regionalno prvenstvo u kojem su se mogli za nagradni fond od 30 tisuća kuna natjecati svi zainteresirani Counter-Strike: Global Offensive timovi. Od tada se održalo četiri runde kvalifikacija u kojoj je sudjelovalo više od 200 timova, da bi od toga došli do konačnog broja od četiri. Timovi Locastic Esports, TRTRR, PSYCHOACTiVE i AKOPALIPSA će se sutra u Splitu natjecati za ime najboljeg u regiji, a prvoplasirani će osigurati nagradu od 15 tisuća kuna.

Raspored mečeva u formatu BO3 (best of three, odnosno dvije pobjede za prolazak) je sljedeći: u 11 sati će se sučeliti AKOPALIPSA i PSYHOACTive, u 15:30 je drugi polufinalni meč između Locastic Esports i TRTRR, dok je veliko finale zakazano za 20:15 sati. Nagradni fond za preostala mjesta je osam tisuća kuna za drugoplasirani tim i po 3,5 tisuća kuna za treće, odnosno četvrto mjesto.

Za vođenje programa zadužen je menadžer tima Locastic Esports, Toni "anakintm" Miličević, dok će komentatorski dvojac biti Toni "Jurich" Jurić i Baro "pougljenimrav" Barukčić. Uloge analitičara ispunjavaju Marko "Rema" Stojmenović i Aleksandar "Proka" Prokić, koji slove kao najbolji u svojem poslu u regiji.

Svi oni koji se odluče sutra zaputiti u Split će osim samih mečeva dočekati i razni drugi sadržaji, promotivne cijene hrane i pića, a ulaz je besplatan. Oni koji ne mogu doći do tog grada moći će pratiti prijenos uživo putem CSadria Twitch.tv kanala, kao i na Facebook i Twitter društvenim mrežama. Ako se želite više informirati o turniru i saznati točno kako su ove četiri ekipe došle do polufinala, bacite oko na službene stranice.