Objavljen prvi isječak iz filma „Borderlands”

U sklopu IGN Livea premijerno je prikazan jednominutni isječak iz nadolazećeg „Borderlandsa”, pa tko voli nek izvoli!

Kristian Komorčec nedjelja, 9. lipnja 2024. u 21:30

Da će Gearbox Softwareova looter-shooter franšiza Borderlands biti ekranizirana i nije neka novost. Dapače, istoimena igranofilmska adaptacija najavljena je još 2015., a da će se Eli Roth (Hostel) latiti i redateljske i scenarističke palice (potonje zajedno s Craigom Mazinom/Joeom Crombieom) obznanjeno je, pak, 2020. godine.

S druge strane, da će glavne uloge tumačiti Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Jack Black (koji će posuditi glas nezaobilaznom Claptrapu), Florian Munteanu (Krieg), Ariana Greenblatt (Tiny Tina) i Jamie Lee Curtis (Tannis), saznali smo već iduće godine.

Štoviše, nešto kasnije iste godine saznali smo također i to da će narativnu okosnicu filma činiti Lilithina, Rolandova, Tiny Tinina, Tannisina te Claptrapova potraga za nestalom kćeri zloglasnog proizvođača oružja Atlasa (Edgar Ramírez). Dvije godine kasnije, pak, i to da bi film svjetlo dana napokon trebao ugledati 9. kolovoza ove godine.

Ono što sve do nedavno ipak nismo znali jest kako bi dotični točno trebao izgledati u pokretu jer iako je trailer izašao još prije par mjeseci, opće je poznata stvar da trailerima baš i nije za vjerovati.

Međutim, na veliku sreću svih onih koji nikako ne mogu dočekati kolovoz, u sklopu IGN Livea prije par dana premijerno je prikazan prvi isječak iz filma, a koji barem donekle dočarava što možemo očekivati od nadolazećeg Borderlandsa.

Dotični jednominutni isječak možete pogledati ovdje.