Canon predstavio novi sustav fotoaparata EOS R

Sustav EOS R sastoji se od istoimenog fotoaparata i pripadajućih izmjenjivih objektiva. Riječ je o prvom Canonovom digitalnom fotoaparatu punog kadra nastalom korištenjem mirrorless tehnologije

Bug.hr četvrtak, 18. listopada 2018. u 13:53

Canon Croatia je na događaju održanom danas u prostoru Zagreb 360, na vrhu nebodera na Trgu bana Josipa Jelačića, po prvi put u Hrvatskoj predstavio novi sustav fotoaparata EOS R.

Sustav EOS R sastoji se od istoimenog fotoaparata i pripadajućih izmjenjivih objektiva. Riječ je o prvom Canonovom digitalnom fotoaparatu punog kadra (veličine senzora istovjetne 35-milimetarskom filmu kod klasičnih fotoaparata) nastalom korištenjem bezzrcalne tehnologije koja omogućuje izradu kompaktnijih i lakših uređaja uz zadržavanje kvalitete slike.

Na događaju je sudjelovalo nekoliko desetaka fotografa i novinara koji su sa zanimanjem pratili predavanja o novom EOS-u R i njegovim prednostima. Jedno od predavanja održao je i poznati zagrebački fotograf g. Damir Hoyka. Svi prisutni su nakon predavanja mogli i isprobati nekoliko primjeraka novog fotoaparata, a za atraktivnije fotografije poslužila je ne samo panorama Zagreba u sumrak nego i za taj događaj upriličena borba srednjovjekovnih vitezova.

Fotoaparat EOS R može se kupiti kod svih Canonovih maloprodajnih partnera u Hrvatskoj, a cijena mu u paketu s jednim objektivom iznosi oko 28.000 kuna s PDV-om.Multiroom Hi-Res WiFI zvučnik

DENON Home 250

Internet radio, Heos, Alexa, Airplay 2, Bluetooth

3379 kn Kupi

Gramofon sa predpojačalom

DENON DP-300F black

Masivna baza za smanjenje vibracije, aluminijska izrada, MM zvučnica

2199 kn 2990 kn Kupi