Amazon preuzeo proizvođača pametnih kamera

Amazon je potvrdio akviziciju tvrtke Blink koja se bavi proizvodnjom bežičnih sigurnosnih i pametnih kamera za kućnu uporabu

Matija Pavlić ponedjeljak, 25. prosinca 2017. u 22:29

Amazon je preuzeo proizvođača pametnih sigurnosnih kamera za kućnu uporabu Blink. Vijest o preuzimanju objavljena je na službenom Blinkovom blogu, no pripadajući financijski detalji o samoj akviziciji nisu objavljeni.

Blink je osnovan 2014. godine putem uspješne crowdfunding kampanje i od onda se bavi proizvodnjom gore spomenutih pametnih sigurnosnih kamera koje su uz to i potpunosti bežične, vrlo su jednostavne za konfiguriranje te su kompatibilne s kompatibilne s Amazon Echo proizvodima prisutnima na tržištu.

Sam Amazon je također potvrdio akviziciju Blinka, no nije iznio nikakve planove što se tiče budućih Blinkovih proizvoda. S druge strane, u Blinku korisnike uvjeravaju kako se za korisnike situacije neće promijeniti te kako poslovanje tvrtke nastavlja po starom ali sad pod vodstvom i uz suradnju s Amazonovim stručnjacima.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi