Marshall Major III Voice slušalice s podrškom za Google Assistanta

Tvrtka Marshall predstavila je unaprijeđenu inačicu svojih Major III Bluetooth slušalica koja donosi podršku za Google Assistant i bolju autonomiju

Matija Pavlić petak, 4. listopada 2019. u 01:08

Tvrtka Marshall predstavila je unaprijeđenu inačicu Major III slušalica pod imenom Major III Voice čija je glavna značajka podrška za glasovnog asistenta, u ovom slučaju Google Assistant. Googleov virtualni asistent aktivira se putem posebne dedicirane tipke koja se nalazi na slušalicama.

Major III slušalice bežične su i bazirale su se na Bluetooth tehnologiji, što je slučaj i s novim Major III Voice slušalicama, no uz poboljšanu autonomiju koja sada iznosi oko 60 sati (nema opcije aktivnog blokiranja buke što produljuje autonomiju).

Ostale značajke identične su običnom Major III modelu što uključuje 40-milimetarske drivere, podršku za aptX kodek, mogućnost žičanog povezivanja slušalica te kotačić za regulaciju glasnoće.

Major III Voice slušalice na tržište stižu 16. listopada s preporučenom cijenom od 169 eura (20 eura više u odnosu na standardne Major III slušalice).