Google Kalendar omogućit će odabir lokacije s koje radite u svrhu lakše organizacije posla

Često mijenjanje mjesta s kojeg se radi ponekad može zakomplicirati planiranje aktivnosti i dogovore s kolegama, pa Google novom značajkom želi olakšati tu situaciju i omogućiti poslovnim korisnicima lakšu organizaciju rada

Matej Markovinović subota, 21. kolovoza 2021. u 19:40

Dobra vijest stiže za sve one koji često mijenjaju mjesto s kojeg obavljaju svoje poslovne dužnosti. Naime, Google je objavio da će korisnici od kraja ovog mjeseca u Kalendar moći postaviti četiri dostupne opcije mjesta rada – „Office“, „Home“, „Unspecified“, „Somewhere else“.

„Pokazujući drugima koje dane u tjednu planirate biti u uredu, raditi od kuće ili raditi s neke druge lokacije, lakše je planirati osobnu suradnju ili postaviti očekivanja na hibridnom radnom mjestu“, navode iz Googlea.

Foto: Google
Foto: Google

Ovu će značajku moći koristiti korisnici ovih Workspace planova: Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus, Nonprofits i G Suite Business.

Google navodi da će nova značajka korisnicima biti isključena po zadanim postavkama, pa će je biti potrebno ručno uključiti.

Foto: Google
Foto: Google

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi