Deepcoolov snježno bijeli GAMMAXX GTE V2 WHITE CPU hladnjak

Deepcool je u svoju ponudu dodao novi zračni hladnjak za procesore – GAMMAXX GTE V2 White kojeg je namijenio ljubiteljima svjetlijih računalnih konfiguracija

Stjepan Bilić četvrtak, 26. prosinca 2019. u 13:00

Deepcool je predstavio novi zračni hladnjak za Intelove i AMD-ove procesore. Radi se o hladnjaku naziva GAMMAXX GTE V2 White.

Kako se iz samog naziva može zaključiti zbog svoje bijele boje namijenjen je korisnicima koji svoje računalne konfiguracije temelje na komponentama svjetlijih boja. Boja se ujedno i prigodno poklopila s vremenom objave, pa se može smatrati svojevrsnom kompenzacijom za nedostatak snijega.

Kao i svaki drugi noviji komad računalne opreme tako i ovaj hladnjak dolazi s osvjetljenjem. Srećom, ovog puta se ne radi o šarenom RGB, već o bijelom LED osvjetljenju koje će pomoći da unutrašnjost kućišta izgleda barem malo ozbiljnije.

Kako bi mogao držati visoke temperature procesora pod kontrolom, osim masivnog hladnjaka s 120-milimetarskim ventilatorom, GAMMAXX GTE V2 White ima i četiri bakrene toplovodne cijevi promjera 6 milimetara koje se direktno oslanjanju na procesor. Na gornjoj strani hladnjaka nalazi se poklopac koji je također bijele boje, kao što je i slučaj s kapicama na završetku toplovodnih cijevi.

GAMMAXX GTE V2 White odlikuje se brzinom vrtnje između 500 i 1.650 RPM, maksimalnim protokom zraka od 64,5 CFM te maksimalnom razinom buke od 27,8 dBA. GAMMAXX GTE V2 White podržava Intelove (LGA1151/1150/1155/1366) i AMD-ove procesore (AM4/AM3 +/AM3/AM2 +/ AM2/ FM2 +/ FM2/FM1) s navedenim podnožjima.

Dimenzije hladnjaka su 129 x 77 x 157,5 milimetara, a masa 650 grama. Detaljnije specifikacije dostupne su na stranicama proizvođača.