Noctuini hladnjaci NH-D9L i NH-L9x65 od sada stižu i u crnoj boji

Noctua je predstavila dva hladnjaka u liniji chromax.black za korisnike koji cijene estetiku izrade jednako kao i performanse

Matej Markovinović četvrtak, 9. studenog 2023. u 07:35
NH-D9L i NH-L9x65 chromax.black.  📷 Foto: Noctua
NH-D9L i NH-L9x65 chromax.black. Foto: Noctua

Noctua je ovoga tjedna proširila svoju liniju hladnjaka, chromax.black, modelima NH-D9L i NH-L9x65 koji su, kako i sam proizvođač kaže, crni „od glave do pete“.

„Mnogi korisnici koji izrađuju SFF sustave cijene estetiku izrade jednako kao i performanse te tihi rad. Naši hladnjaci NH-D9L i NH-L9x65 vrlo su popularni među takvom skupinom korisnika, tako da smo uzbuđeni što ih možemo predstaviti u potpuno crnim chromax verzijama“, priopćio je izvršni direktor Noctue, Roland Mossig.

Naime, iz Noctue napominju da je NH-D9L idealan za mini-ITX i SFF kućišta zbog svog relativno niskog profila od 110 milimetara, ali i zbog svojih dimenzija od 95 x 95 milimetara. S druge strane, NH-L9x65 pruža srednji izbor između kompaktnih i većih hladnjaka, ali usprkos tome nudi dobre performanse.

Oba hladnjaka imaju podršku za autonomnu kontrolu brzine ventilatora, a dolaze i sa sustavom za montiranje SecuFirm2, Noctuinom termalnom pastom te jamstvom od šest godina. NH-D9l chromax.black dostupan je za kupnju po cijeni od 74,90 eura, dok je za NH-L9x65 chromax.black potrebno izdvojiti 69,90 eura.