Valve dijeli po jedan Steam Deck svake minute tijekom prijenosa ceremonije The Game Awards

Ovogodišnji prijenos The Game Awardsa će zasigurno biti jedan od najgledanijih obzirom da će svake minute jedan od prijavljenih gledatelja biti darovan najskupljom verzijom Steam Decka

Damir Radešić četvrtak, 1. prosinca 2022. u 15:10

The Game Awards je svakako jedna od najznačajnijih dodjela nagrada u industriji igara koju svake godine prate tisuće gledatelja, a nekako smo sigurni da će ove gledanost biti još i veća. Naime, ovogodišnja dodjela je osigurala partnerstvo Valvea koji je odlučio biti široke ruke i tijekom prijenosa darivati gledatelje, vjerovali ili ne, sa Steam Deckom. I to najjačim modelom od 512 gigabajta i svim onim dodacima koji uz njega idu, a da stvar bude bolja, ova iznimno tražena igračka će biti darovana po jednom gledatelju svake minute.

Obzirom da ceremonija The Game Awards traje u prosjeku tri sata, možemo računati da će nakon nje Steam Deck krenuti put adresa 180 sretnika.

Na popisu zemalja iz kojih se gledatelji mogu prijaviti je i Hrvatska, što ima logike obzirom da su uvrštene one iz kojih je moguće naručiti Steam Deck regularnim putem, no neka ograničenja postoje. Od najvažnijih, osim lokacije, korisnik je morao napraviti barem jednu kupnju putem Steama između 14. studenog prošle i 14. studenog ove godine i ne smiju postojati neka ograničenja na korisničkim računima o čemu više možete pročitati ovdje.

The Game Awards, kako smo rekli, kreće 8. prosinca u 5 popodne po pacifičkom standardnom vremenu, odnosno 2 ujutro po našem, a priliku za osvajanje nagrade gledatelji dobivaju isključivo kako dodjelu prate putem Steama.

Ukoliko vam je ova ponuda interesantna, a na vidimo zašto ne bi bila, detalje proučite ovdje, i svakako podesite alarme u navedeno vrijeme kako bi se uključili u prijenos. Prije no što se pospano vratite u krevet, pogledajte postoji li kakav rok reakcije za prisvajanje nagrade ako ste vi baš taj sretnik kojem je pripala, makar po trenutnim informacijama nemamo saznanja da će tako nešto biti na snazi. Ali opet, za svaki slučaj.