Valve od sada prodaje obnovljene Steam Deckove po nižoj cijeni

Valve na svojim stranicama sada prodaje obnovljene Steam Deckove po nižim cijenama, koji su temeljito testirani prema njihovim standardima

Matej Markovinović četvrtak, 10. kolovoza 2023. u 20:40
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Korisnicima kojima je novi Steam Deck izvan budžeta, od sada mogu razmisliti o kupnji obnovljenog na službenoj stranici Valvea. Radi se zapravo o rabljenim konzolama koje je Valve obnovio i testirao njihovu funkcionalnost.

„Svaki certificirani obnovljeni Steam Deck temeljito je testiran prema istim visokim standardima kao i naše maloprodajne jedinice. Svaki uređaj prolazi kroz potpuno vraćanje na tvorničke postavke, ažuriranje softvera i opsežno ispitivanje koje uključuje više od 100 testova u jednom od Valveovih pogona“, piše na stranici Valvea.

Kažu, naime, da se testiraju sve kontrole, audio sustav, zaslon i unutrašnjost same konzole, a provjerava se i zdravlje baterije. No, iako će svaki obnovljeni Steam Deck zadovoljiti njihove standarde, napominju da ipak mogu postojati neki manji kozmetički nedostaci. Svaka konzola dobiva jednu godinu garancije.

U nastavku donosimo cijene obnovljenih Steam Deckova.

  • Steam Deck 64 GB – 339 eura
  • Steam Deck 256 GB – 439 eura
  • Steam Deck 512 GB – 539 eura