Assassin's Creed Valhalla startao s prvom sezonom

Nedavno objavljena akcijska avantura Assassin's Creed Valhalla je krenula u prvu sezonu besplatnom nadogradnjom, Yule Festival koji nam daje dodatne razloge za daljnje druženje s Vikinzima

Damir Radešić petak, 18. prosinca 2020. u 21:14

Nedavno objavljeni Assassin's Creed Valhalla je počeo dobivati nove sadržaje iako ga mnogi ni u inicijalnom obliku nisu stigli odigrati, što zbog masivnosti, što uslijed tradicionalne najezde jesenskih hitova. Usprkos tome, developeri se drže ranije zacrtanog plana i započeli su s nadogradnjama, koje ćemo nadalje redovito dobivati svaka tri mjeseca ukoliko ne dođe do nepredviđenih odgoda.

Prva je započela jučer uz Yule Festival, posebni događaj vezan uz ovo doba godine koji traje do 7. siječnja, a odvijat će se u posebnom dijelu naših novoosnovanih naselja na tlu Britanije. Spomenuto slavlje donosi nove igre opijanja, streličarstva, tučnjave, kao i dvije nove misije, što pak sve zajedno donosi novu opremu, kozmetičke nadogradnje samih naselja i tako redom. Kako bi pristupili ovom festivalu, igrači moraju završiti prva poglavlja priče u Britaniji, bilo da je riječ o Grantebridgescireu  ili Ledecestrescireu, a uz navedene preduvjete, slavlje automatski započinje ulaskom u samo naselje.

U svom obraćanju javnosti kojeg u cijelosti možete pročitati ovdje, developeri su se osvrnuli i na narednu nadogradnju koju pripremaju za veljaču pri čemu su poseban naglasak stavili na novi mod River Raids. Kako mu i ime govori, ovaj način igranja je fokusiran na riječne pohode koji će se odvijati na čak tri nove mape koje je moguće opetovano odigrati i prisvojiti nova bogatstva koja će nam trebati za izgradnju novog smještaja za Jomvikinge u proširenom izdanju naselja. Prema obećanju, dodatni detalji o ovom dodatku trebali bi uslijediti početkom godine, a naše dojmove o Assassin's Creedu Valhalla pročitajte ovdje.