Battlefield V War in the Pacific započinje idućeg tjedna, objavljeni detalji

Idućeg tjedna će igrači moći vidjeti kako u novom ruhu izgledaju kultne mape iz prvog nastavka u popularnom FPS serijalu, kao i ostale novosti koje je DICE pripremio

Mateja Šop srijeda, 23. listopada 2019. u 20:10

Novo poglavlje koje brojni ljubitelji Battlefielda već dugo s nestrpljenjem čekaju započinje idućeg tjedna, objavili su razvojni tim DICE i izdavač EA uz sve ostale detalje o tome što će War in the Pacific donijeti. "Prisjetite se Battlefielda 1942 gdje je serijal Battlefield započeo i novijeg Battlefielda 1943. Bitke na kopnu, moru i u zraku na mapama kao što je Iwo Jima spadaju u sjećanja koja su igrači mogli prikupiti samo u Battlefieldu. Sada, prvi puta nakon 10 godina, DICE u novom poglavlju vraća igrače u bitke koje su se u Drugom svjetskom ratu odvijale na pacifičkom bojištu", podsjeća nas EA.

War in the Pacific stiže idućeg četvrtka. 31. listopada, a oni koji još nisu kupili igru moći će ga isprobati putem posljednjeg besplatnog vikenda koji će se održati između 1. i 4. studenog. Što možete očekivati? Ukratko - nove frakcije, mape, oružja, vozila, elitne jedinice, tjedne izazove i nagrade koje ćete skupljati za vrijeme prelaženja poglavlja.

Malo konkretnije, u borbe se sada uključuju SAD i Japan, a zajedno s njima dolaze oružja, vozila i oprema koju su koristili na bojištima. Među njima su M1 Garand, M1919A6, M4 Sherman tenk i F4U Corsair avion, katana i bacač plamena, te brojni drugi. Prve dvije mape koje stižu su Iwo Jima i Pacific Storm, dok će Wake Island postati dostupan nekad u prosincu. Detalje o svim ostalim dodacima i novostima koje stižu možete proučiti ovdje, a detaljan popis promjena i zakrpe će postati dostupan idućeg tjedna.

Battlefield V je dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a možete ga ili kupiti ili igrati u sklopu Origin/EA Access mjesečnih pretplata. Spomenuti besplatan vikend će, za razliku od dosadašnjih, uključivati cijelu igru i moći ćete je isprobati na sve tri platforme za koje je igra izašla. Ispod teksta možete pogledati eksplozivan novi trailer, dok ćete sve ostale informacije o najnovijem izdanju ove popularne pucačine pronaći na ovim stranicama.