Bethesda će predstaviti Doom Eternal za mjesec dana

Izdavač nove pucačine id Softwarea objavio je datum kada će je javnosti prvi put konkretno prikazati

Mateja Šop četvrtak, 12. srpnja 2018. u 18:23

Za vrijeme svoje prezentacije na sajmu E3, Bethesda je veoma kratko predstavila Doom Eternal. Radi se o nastavku na odličan reboot kultnog FPS serijala iz 2016. godine, no ni izdavač ni razvojni tim osim najave i kratkog trailera nisu bili spremni podijeliti više informacija.

Sada smo, putem objave na Twitteru, saznali datum kada ćemo dobiti prvi gameplay prikaz za tu igru. Bethesda će Doom Eternal prikazati 10. kolovoza putem prijenosa uživo koji će najvjerojatnije održati na njihovom Twitch.tv kanalu.

O igri do sada nije objavljeno previše detalja. Znamo da će Doom Slayer tamaniti demonske horde pakla na našem planetu koji više nije baš u lijepom stanju, da je tim pripremio nova oružja, demone i vještine koje će glavni lik koristiti, dok je drugo sve upitno. Budući da je prethodnik imao multiplayer, moguće je da će i nastavak, no to ćemo sve saznati idućeg mjeseca.

Do tada možemo još jednom pogledati najavni trailer kojeg smo vidjeli prije mjesec dana, a ako želite možete pratiti službene stranice kako biste bili u toku. Mi ćemo vam prenijeti nove detalje čim ih saznamo.