Blizzard najavio mobilnu strategiju Warcraft Arclight Rumble

Kao što je najavljeno, Blizzard je najavio još jedan mobilni naslov, ovaj put iz svijeta Warcrafta, kojeg bismo uskoro trebali zaigrati u beta verziji

Damir Radešić srijeda, 4. svibnja 2022. u 11:02

Oni koji prate Blizzard na društvenim mrežama, i uz to su ljubitelji Warcrafta, su već ranije dobili obavijest kako će 3. svibnja biti najavljen njihov novi mobilni projekt vezan uz World of Warcraft. Jučerašnjom objavom je otkriveno kako isti nosi naziv Warcraft Arclight Rumble i njihova je treća mobilna igra, a za razliku od Diablo Immortala, trenutno nemaju namjeru prebaciti je na PC.

U osnovi, riječ je o klasičnoj mobilnoj tower defense strategiji poput Clash Royalea koja počiva na provjerenoj igrivosti kamen-škare-papir, odnosno svaki tip vojnika će biti ranjiv na jednu vrstu napada i superioran u sukobu s nekom drugom jedinicom, a na nama je da ih u pravom trenutku izvedemo na bojište i ostalo prepustimo računalu.

Tijekom preko sedamdeset nivoa koliko će ih biti u solo kampanji, sakupljat ćemo blago i zarađivati nove podanike koje kasnije možemo uvrštavati u naše postave za buduće bitke, a iskustvom iste stječu specijalne sposobnosti koje ih čine učinkovitijima.

Autori spominju i kako planiraju uvrstiti dnevne, tjedne i mjesečne izazove za dodatne nagrade vjernim igračima, kao i tamnice i raidove koji će biti podijeljeni u nekoliko stadija. Prema najavi, u ovom mobilnom svijetu ćemo ponovo imati prigodu pohoditi Onyxiu i Molten Core, a pružit će nam se i mogućnost kooperativnog igranja s prijateljima i PvP bitke, iako potonje nisu primarni način igranja, no u Blizzardu ne isključuju mogućnost da će im kasnije posvetiti veću pažnju.

Kao i svaka slična igra, igračima kojima plaćanje stvarnim novcem za virtualne benefite nije strano, bit će dana prilika kupovine jedinica i bržeg sakupljanja iskustva, što bi trebalo ubrzati napredak, no i bez toga će svatko moći završiti kampanju bez problema. Prema planu, Warcraft Arclight Rumble bi trebao uskoro krenuti u beta testiranje, a dodatne detalje i linkove za registraciju potražite na službenom webu.

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi