Conan Exiles dobio novu besplatnu nadogradnju

Funcomov survival MMO Conan Exiles je dobio 36. po redu nadogradnju koja u svijet igre donosi nova balansiranja i izmjene, uključujući novu tamnicu

Damir Radešić četvrtak, 27. lipnja 2019. u 06:00

Ekipa Funcoma i dalje marljivo radi na novim sadržajima koje umeće u svijet Conan Exilesa, survival masovke na temu popularnih novela, stripova i filmova o mišićavom barbaru kojeg je osmislio Robert E. Howard. U svojem novom priopćenju, autori kažu kako je upravo objavljena 36. nadogradnja čiji je najvažniji dio nova tamnica Warmaker’s Sanctuary namijenjena najopremljenijim igračima. U istoj nas očekuju jedni od najopasnijih protivnika ikad viđenih u Conan Exilesu, a one koji uspiju prevladati sve opasnosti, na samom kraju spremno čeka Warmaker’s Champion s divovskim maljem i vrijedan plijen ukoliko prežive.

Tijekom travnja je u svijetu igre održano natjecanje tijekom kojeg su igrači imali zadatak rekreirati građevine iz stvarnosti ili fikcije pri čemu su, kako sami autori kažu, njihovi uradci bili uistinu impresivni. Ipak, od gomile uradaka odabrano je deset finalista i jedan pobjednik, a ovom nadogradnjom je moguće ukrasiti naša zdanja slikama koje prikazuju njihova dostignuća. Nadalje, developeri su ponovo poradili na nekolicini lokacija i uvrstili nove likove, recepte i plijen, kao i neke vizualne izmjene. Što se tiče same igrivosti, sustav utjecaja temperature je doživio preinake kako bi igračima bio čitljiviji, dok su atributi preživljavanja i okretnosti redefinirani. U nastavku donosimo promotivni video kojim je ova objava popraćena, a dodatne detalje o samom sadržaju nadogradnje potražite ovdje.