Croteam opet pokazao Serious Sam 4: Planet Badass i otkrio kad izlazi

Domaći razvojni tim je nakon dugo šutnje izdao trailer i najavio izlazak igre u kolovozu

Mateja Šop srijeda, 20. svibnja 2020. u 19:37

Iako je Croteam najavio Serious Sam 4: Planet Badass u travnju 2018. godine, do sada o o njoj nije bilo previše informacija. Danas smo je opet dobili priliku vidjeti u vrlo kratkom traileru.

Radi se o prilično ambicioznom izdanju glasnog, mačo junaka u kojem će nas napadati još veći brojevi neprijatelja od onih na koje smo navikli, na ogromnoj mapi i uz podršku za kooperativno napucavanje svega što se ispred vas nađe. Croteam i Devolver Digital poručili su nam da će igra izaći ovog kolovoza za PC, a bit će dostupna putem Steama i za Google Stadia.

Sve informacije u obliku videa je razvojni tim stavio na posebne stranice na Valveovom servisu, pa ako vas zanima, možete pogledati kako izgledaju borbe, neprijatelji, oružja, čuti glazbu i vidjeti što je Legion sustav (zamislite puno kaosa za sve navedene prikaze).

Također, pripremili su nešto novih slika:

Sam će ovog će puta sa sobom vodi i bandu komandosa. Od protivnika možete očekivati klasičnu ekipu koju čine Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeer, Kleer, Scrapjack, Werebull i Khnum, a ima i novih koje je tim nazvao Processed, Belcher i Brute Zealot. Arsenal će opet biti raznolik, a ovog puta ćete ga moći nadograđivati kako bi vam posao bio malčice jednostavniji. Za kraj ostaje opcija kooperativnog igranja kampanje s još tri igrača.

Uz novi prikaz ove igre, na Steamu se trenutno održava rasprodaja svih igara u serijalu, glavnih i spin-offa. Za novu igru možete već sada odraditi predbilježbe, pa ako ste zainteresirani, možete nabaviti običnu verziju za 33,99 eura ili Deluxe koja za 41,99 eura uključuje digitalni artbook, glazbu i skin za oružje.