Epic Games Store dijeli Blazing Sails i Q.U.B.E. Ultimate Budle

Po ustaljenom rasporedu jučer je na Epic Games Storeu došlo do smjene besplatne ponude, pa u narednih tjedan dana možete prisvojiti piratski PvP Blazing Sails i Q.U.B.E. Ultimate Budle

Damir Radešić petak, 13. listopada 2023. u 11:32

Na Epic Games Store je stigla nova ponuda igara koje bez ikakvih troškova možete uvrstiti u kolekcije do popodnevnih sati idućeg četvrtka. Ovaj put na red su došli Blazing Sails i Q.U.B.E. Ultimate Budle koje mogu prisvojiti svi s aktivnim korisničkim računima, a naslijedit će ih akcijski horor Evil Within i indie avantura Eternal Threads kojoj će 19. listopad ujedno biti i premijerno predstavljanje na ovom servisu i uvrštavanje u njihovu ponudu.

Timski orijentirani Blazing Sails nas vodi u žanr battle royalea smješten u svijet pirata. Uz mješavinu mačevanja i pomorskog napucavanja, timovima je cilj sakupiti više zlatnika od protivnika u klasičnom načinu igranja, dok će oni željni isključivo akcije odabrati čisto napucavanje raznim vrstama brodova od kojih svaki ima svoju specijaliziranu namjenu.

Kao i svaki sličan naslov ovog žanra, kozmetički dodaci kojima možete vizualno protivnicima predočiti koliko ste uspješan pirat su sastavni dio Blazing Salesa koji se van ove promocije nudi za 14,79 eura.

Q.U.B.E. (Quick Understanding of Block Extrusion) je pak serijal mozgalica temeljenih na fizici koji je s nama već više od deset godina i ima svoju vjernu publiku. U osnovi, igrač zahvaljujući specijalnim rukavicama može pomicati blokove od kojih je namjena svakog označena specifičnom bojom, a cilj je stvoriti put do izlaza nakon kojeg slijedi novi izazov.

Posljednji nastavak, Q.U.B.E. 2 je objavljen prije šest godina, a na Epic Games Storeu se nudi ultimativno izdanje koje sadrži oba poglavlja, specijalno izdanje prvog, nekoliko naknadnih DLC-ova za drugo i još gomilu sitnica. Uglavnom, za ljubitelje ovakvih igara, odličan poklon kojeg ne bi trebali propustiti.