GSC odabrao igrače umjesto ulagača, ništa od NFT-a u Stalkeru 2

Nakon gomile hvalospjeva o metaljudima i kako je to super za igru i igrače, GSC Game World je popustio pritisku i otkazao sve planove vezane uz nadolazeći S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl i NFT

Damir Radešić petak, 17. prosinca 2021. u 12:36

Jučer smo pisali kako su developeri nadolazeće survival pucačine S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, ekipa GSC Game Worlda, bombastično najavili skorašnje otvaranje tržnice na DMmarketu na kojoj bi u siječnju trebale započeti aukcije za predmete u igri koji ne bi vlasnicima donijeli nikakvu prednost, već bi bili isključivo kozmetičke naravi.

Uz to, tri igrača koji bi ponudili najviše su trebali dobiti svoje virtualne prikaze u vidu NPC-a čija bi lica bila kreirana prema njima, a čitava priča ne bi bila nimalo neobična da čitav projekt ne počiva na blockchainu i famoznom NFT-u o kojem ovih dana svi pričaju, te je očito kako su za ovo mahom zainteresirani ulagači, a ne pravi igrači.

Iako se na spomenutom DMmarketu već prijavilo 107.000 ljudi koji su se planirali domoći Stalker NFT-a, te su iste još uvijek aktivne, objava developera je naišla na masovno neodobravanje samih igrača koji smatraju da će NFT uništiti igru, a mnogi su zbog toga i odustali od nabavke. Dakako da takva reakcija nije prošla neopaženo, te je GSC Game World na nju reagirao potpunom izmjenom planova.

U svom novom tweetu kažu kako nas slušaju, te da su temeljem naših povratnih informacija odlučili otkazati sve vezano za NFT i Stalkera 2. Nastavljaju kako im je interes fanova i igrača glavni prioritet, a ovako brza odluka daje naslutiti kako ni sami nisu bili sigurni da su njihovi raniji planovi ispravni, ali su ih ipak probali pogurati - APP.

Jedna od poruka igrača na jučerašnju najavu NFT-a
Jedna od poruka igrača na jučerašnju najavu NFT-a

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


In-ear slušalice s BT 5.0 aptX™ tehnologijom

MARSHALL Minor II

12 sati reprodukcije glazbe, višesmjerni kontrolni gumb, funkcija pauze pomoću magneta, ugrađeni mikrofon omogućava razgovore ili snimanje glasovnih bilješki putem uređaja,14.2 mm driveri, 20 Hz–20 kHz, 117 dB SPL.

669 kn 969 kn Kupi

3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS Hera 150

Značajno poboljšava rezultate slušanja, korištenjem novog woofera koji omogućuje bolje spuštanje u bas. 42 -20,000 Hz, 4 ohma, 92 dB, 150 W

4.699 kn 4.799 kn Kupi