Hrpa odličnih igara uskoro stiže na Xbox Game Pass

Xbox tim objavio je koje će igre uskoro postati dostupne putem njihove popularne pretplate, a već impresivna ponuda biti će dodatno poboljšana

Mateja Šop utorak, 19. siječnja 2021. u 20:32

Već neko vrijeme je Xbox Game Pass jedna od najboljih ponuda u igraćoj industriji. Microsoftova pretplata za igre u stilu Netflixa igračima na PC-u i Xbox konzolama nudi katalog koji uključuje više od 100, uglavnom izuzetno kvalitetnih igara, od popularnih do onih u indie vodama. Iako službeno nije dostupan u Hrvatskoj, malim kopanjem po regionalnim postavkama u Windowsima pretplata se lako riješi, a naslovi koji stižu do kraja siječnja dokazuju da tim Xbox ne planira stati s dobrim ponudama.

Kao što su nedavno najavili, igrači na PC-u će preksutra u sklopu pretplate moći preuzeti hit Remedy Entertainmenta, Control. Osim te odlične i atmosferične akcijske igre istog dana, 21. siječnja, postat će dostupna izvrsna strateška igra Desperados III, blesava indie igra za jedno popodne imena Donut County, dok je spoj avanture i istraživanja svemira koji je pokupio brojne nagrade, Outer Wilds, namijenjen onima koji igraju na Android uređajima.

Zatim 26. siječnja stiže izuzetno obećavajuć retro platformer koji podsjeća na originalnu Ninja Gaiden trilogiju s NES-a, Cyber Shadow, dok će dva dana nakon toga Bloober Team putem Xbox Game Passa nudi svoju novu horor igru, The Medium. Oni koji pak vole serijal Yakuza i čekali su PC i Xbox portove trećeg, četvrtog i petog nastavka, konačno će ih dočekati 28. siječnja u obliku Yakuza Remastered Collection.

Pravilo s Xbox Game Passom je kada nove igre stižu, neke odlaze, pa pretplatnici imaju do 29. siječnja ako žele zaigrati neku od ovih igara: Death Squared na konzolama, Death's Gambit, Gris i Reigns: Game of Thrones na PC-u, a Final Fantasy XV, Fishing Sim World: Pro Tour, Indivisible i Sea Salt tog dana odlaze i s konzola i PC-ja.

Ako do sada još niste plaćali pretplatu, imate do 25. siječnja za kupovinu tromjesečne pretplate po cijeni od 1 američkog dolara. Microsoft trenutno tu ponudu nudi za Game Pass Ultimate, koji obuhvaća i Xbox i PC pretplate uz neke druge dodatne pogodnosti, a inače možete birati između Ultimate i pretplate samo za PC. Više informacija o Game Passu pronaći ćete na ovim stranicama, a ponudu svakako vrijedi razmotriti.

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi