Igrači Fallouta 76 dobivaju na dar Fallout Classic Collection

Svatko tko se do konca godine logira u svijet Fallouta 76 imat će početkom siječnja pravo prisvojiti Fallout Classic Collection

Damir Radešić ponedjeljak, 24. prosinca 2018. u 18:02

Bethesda je putem Twittera objavila kako svi igrači koji su kupili ili do kraja godine nabave Fallout 76, te se barem jednom ubace u njegov svijet kao poklon dobivaju Fallout Classic Collection. Spomenuta kompilacija, kako joj i ime govori, se sastoji od klasika ovog serijala, točnije Fallouta, Fallouta 2 i Fallout Tacticsa: Brotherhood of Steel uz napomenu kako je ista prije izlaska Fallouta 76 predstavljala bonus uz predbilježbe. Prema planu, Fallout Classic Collection će biti moguće prisvojiti početkom siječnja o čemu ćemo biti na vrijeme obaviješteni.

Trenutno nije poznato na kojem će servisu biti dostupan Fallout Classic Collection, no pretpostavka je da će ga Bethesda radije uvrstiti na vlastiti launcher nego isporučiti putem Steama. Vezano uz to, ova promocija vrijedi za igrače na svim platformama na kojima je Fallout 76 dostupan, pa se u komentarima na objavu vlasnici konzola s punim pravom pitaju na čemu će igrati ove poklone obzirom da je riječ o naslovima za PC, a i po ustaljenom rasporedu kada se dotakne Fallout, povela se i rasprava o samom Falloutu 76. Jedni ga ponovo kude, drugi brane, a Bethesda i dalje presporo radi na zakrpama koje ispravljaju nemali broj bugova.