Objavljeni detalji o Turning Tides ekspanziji za BF1

EA je na službenim stranicama za sve vezano uz Battlefield objavio što sve igrači mogu očekivati od sljedeće ekspanzije za ovu pucačinu

Mateja Šop ponedjeljak, 16. listopada 2017. u 21:17

Battlefield 1 je od izlaska krajem listopada prošle godine dobio razne besplatne nadogradnje, ali i dvije velike ekspanzije u sklopu Premium Passa. Izdavač EA je sada odlučio igračima reći što će dobiti od sljedeće ekspanzije koju je razvojni tim DICE odlučio nazvati Turning Tides.

Evo kako su ukratko opisali nove dodatke: "Osvojite zemlju, zrak i more u amfibijskim bitkama Prvog svjetskog rata. U Turning Tides ekspanziji igrači se mogu boriti na raznolikim mapama koje su smještene u Gallipoliju i u Sjevernom moru. Ovaj dodatak između ostalog sadrži četiri nove mape, šest novih oružja, novu klasu, dva nova vozila i novi Operation, dok se u novom modu Conquest Assault igrači bore oko ključnih područja koje kontrolira isključivo ona strana koja se brani."

Razvojni tim je odlučio većinu sadržaja izdati u prosincu, dok će siječanj pričekati dvije mape i frakcija British Empire: Royal Marines. Opsežnije detalje o ekspanziji možete pronaći ovdje, dok ćete sve ostalo o Battlefieldu 1 ili bilo kojoj drugoj igri u tom FPS serijalu pronaći na službenim stranicama.