Posljednji Cyberpunk 2077 Night City Wire uz detalje o igri donio i novi gameplay trailer

Ako ne dođe do još jedne odgode, iščekivani RPG s pogledom iz prvog lica stiže za tri tjedna, a razvojni tim je pripremio posljednju prezentaciju s informacijama o tom cyberpunk svijetu

Mateja Šop četvrtak, 19. studenog 2020. u 20:31

Danas je trebao izaći Cyberpunk 2077, novi RPG s pogledom iz prvog lica iza kojeg stoji razvojni tim CD Projekt Red. Ipak, krajem prošlog mjeseca odlučili su još jednom odgoditi igru, pa smo umjesto uskakanja u Night City danas dobili posljednju Night City Wire prezentaciju u kojoj je Keanu Reeves pričao o svojem liku, dio tima i umjetnika pričao o glazbi, kao što smo dobili i detalje o besplatnim sadržajima i novi trailer.

Prvi dio prezentacije bio je posvećen liku koji se glavnom junaku nalazi u glavi, Johnnyju Silverhandu. Za one koji ne znaju, CD Projekt je angažirao poznatog glumca da ga utjelovi, a evo kako on izgleda unutar Cyberpunka 2077.

Osim toga, dobili smo i dojmove Keanu Reevsa o samom liku, kao i suradnji sa razvojnim timom na ovom projektu.

Iako je Johnny važan dio igre, tim smatra da je važna i glazba koju ćemo slušati dok se vozimo, trčimo ili letimo po Night Cityju. Uz glazbenike kao što su Grimes, Run the Jewels, Tina Guo, A$AP Rocky i Nina Kravitz, koji su skladali posebne pjesme za igru, članovi tima koji su zaduženi za glazbu kažu da ima više od 7 i pol sati materijala, što za questove, što za radio stanice koje ćete moći slušati.

Za kraj su preostali kozmetički i ostali dodaci koji će biti dostupni svim igračima besplatno, neovisno o tome na kojoj platformi igraju. Ako koristite GOG Galaxy za igranje na računalima, moći ćete povezati igre CD Projekt Reda i tako dobiti odjeću s motivima iz The Witchera, kao i neke druge dodatke. Također, svi koji nabave igru dobit će pristup soundtracku i digitalnim umjetninama iz igre.

Za vrijeme Night City Wire prezentacije je nekoliko puta naglašeno da Cyberpunk 2077 izlazi 10. prosinca, pa se nadamo da se CD Projekt Red neće još jednom predomisliti. Igra će izaći za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S, dok će next-gen verzije biti spremne nekad u 2021. godini. Sve što vas o igri zanima pronaći ćete na službenim stranicama, a ostavljamo vas s najnovijim trailerom koji ima nešto spojlera, tako da pripazite ako ih želite izbjeći.