Rockstar će prikazati trailer za novi GTA već u prosincu

Konačno stiže kraj čekanju. Rockstar je najavio da će početkom prosinca prikazati trailer za novu igru iz serijala Grand Theft Auto.

Matej Markovinović četvrtak, 9. studenog 2023. u 06:35
📷 Screenshot: GTA V
Screenshot: GTA V

Ako je za vjerovati novom izvješću Bloomberga, Rockstar će ovoga tjedna službeno najaviti dugo iščekivani Grand Theft Auto VI, a trailer će prikazati već sljedećeg mjeseca u sklopu obilježavanja tvrtkine 25. godišnjice postojanja što su i sami potvrdili na društvenoj mreži X. 

"Vrlo smo uzbuđeni što vas možemo obavijestiti da ćemo početkom prosinca objaviti prvi trailer za sljedeći Grand Theft Auto. Radujemo se još mnogim godinama dijeljenja ovakvih iskustva s vama", napisao je Sam Houser, predsjednik Rockstar Gamesa. 

Rockstar je, inače, još u veljači prošle godine potvrdio da aktivno razvija Grand Theft Auto VI, a u međuvremenu su procurile i autentične snimke gameplaya. No, usprkos tim snimkama, dosta toga još ostaje misterija. Poznato je, doduše, da će novi GTA sadržavati ženskog protagonista te da će igra biti smještena u fikcionaliziranoj verziji Miamija.