Službeno najavljen Crash Bandicoot 4: It’s About Time, izlazi u listopadu

Za vrijeme nove Summer Game Fest prezentacije Geoff Keighley pokazao nam je novu igru u platformerskom serijalu

Mateja Šop ponedjeljak, 22. lipnja 2020. u 23:51

Nakon što su u petak procurile informacije o novoj Crash Bandicoot igri, javio se izdavač Activision i poručio igračima da će 22. lipnja dobiti priliku vidjeti igru u akciji. Čast prikazivanja službenog trailera dobio je Geoff Keighley, pa smo za vrijeme nove prezentacije u sklopu njegovog Summer Game Festa vidjeli kako izgleda. Najprije malo jučerašnjeg marketinga za igru:

Osim što smo dobili najavni trailer, koji možete pregledati u nastavku, dobili smo priliku vidjeti i sam gameplay, koji vas, uz intervju, čeka u videu ispod ovog.

Na novoj igri u serijalu na kojem je radio Naughty Dog radi razvojni tim Toys For Bob, koji je već odradio odličan posao s Crash Bandicoot N. Sane Trilogy i Spyro Reignited Trilogy. Puno ime nove igre je Crash Bandicoot 4: It's About Time, a osim što ima veze s vremenom, bilo je vrijeme da narančasti čupavac dobije konkretan novi nastavak.

Kao i u prijašnja tri nastavka opet ćemo se baviti skakanjem, trčanjem, klizanjem i izvođenjem svakakvih platformerskih vratolomija, tim je pripremio nove vještine, likove, bosseve i alternativne svjetove.

Crash Bandicoot 4: It's About Time je zasad najavljen samo za PlayStation 4 i Xbox One, a za obje platforme izaći će 2. listopada. Activision je već sada otvorio predbilježbe, pa ako ste zainteresirani, više o tome i ostatku igre možete pronaći na službenim stranicama.