Službeno - nova Bethesdina igra zove se Fallout 76

Nakon prijenosa uživo koji je trajao gotovo 24 sata Bethesda je kratko predstavila svoju novu igru

Mateja Šop srijeda, 30. svibnja 2018. u 01:13

Ranije danas je Bethesda Games Studios putem svog službenog Twitter profila igrače zamolila sljedeće:

Nedugo nakon toga su na Twitch.tvu pokrenuli prijenos uživo na kojem već približno šest sati mole igrače za isto. Svako malo na streamu dođe i prođe neka osoba, a gotovo 150 tisuća ljudi čeka da najave nešto. Kako je u prvom planu Vault Boy i iza njega slika "Please stand by" koji se vežu uz serijal Fallout, mnogi očekuju neku najavu upravo vezanu uz njega.

Od posljednjeg puta kad je Bethesda izvela nešto slično tome prošlo je tri godine - desetak dana prije sajma E3 su 24 sata držali sliku s istim natpisom, kada je brojka došla do nule najavili su Fallout 4 koji je zatim izašao krajem 2015. godine. Neki su već pretpostavili da se možda radi o remakeu Fallouta 3 koji će ove godine proslaviti 10. rođendan, dok oni koji su više skeptični malo još i posprdno kažu kako će Skyrim stići na još neku platformu.

Čim saznamo o čemu se radi nadopunit ćemo ovu vijest, a do tada ako želite možete i vi gledati u Vault Boyja i čekati da se nešto dogodi.

Dodatak:

Nešto manje od 24 sata nakon što je Bethesda pokrenula prijenos uživo na Twitch.tvu pojavio se Todd Howard, zahvalio se svima i rekao kako je za vrijeme njegovog trajanja došlo i prošlo više od dva milijuna zainteresiranih igrača. Nakon toga je rekao da imaju kratak prikaz njihove nove igre, a evo kako on izgleda:

Zbilja se radi o novoj igri u post-apokaliptičnom svijetu Fallouta koju su iz nekog razloga odlučili nazvati Fallout 76. Fanovi su naravno već počeli nagađati o mjestu radnje koja bi možda zbog izbora pjesme u traileru mogla biti Virginia.

Naravno, Bethesda će sve detalje objaviti za vrijeme sajma E3 kada će održati svoju prezentaciju, a ona je zakazana za 11. lipanj u 3 sata i 30 minuta po lokalnome vremenu. Do tada možete posjetiti službene stranice i pratiti njihov službeni Twitter profil kako biste bili u toku.