World of Warcraft Classic kreće put Outlanda 1. lipnja

Blizzard je na svojim stranicama objavio kako će 1. lipnja serveri World of Warcraft Classica biti nadograđeni ekspanzijom Burning Crusade Classic

Damir Radešić petak, 7. svibnja 2021. u 10:10

Prema službenoj objavi Blizzarda u kojoj se spominje 1. lipanj, do izlaska ekspanzije Burning Crusade Classic za World of Warcraft Classic nas dijeli svega par tjedana. Kako već i vrapci na grani znaju, potonji je pokrenut na zahtjev igrača koji su željeli iznova iskusiti izvorni World of Warcraft, a logičnim slijedom događaja, sada će im se pružiti prilika da zaigraju i njegovu prvu ekspanziju. Izvorno objavljen 2007. godine, The Burning Crusade je u 24 sata prodan u preko 2,4 milijuna primjeraka čime je svojevremeno postavio novi rekord najbrže prodavane igre za PC, a i sami se još uvijek živo sjećamo smrzavanja u redu koji se u Zagrebu protezao od Algoritma do Cvjetnog trga, pa i dalje.

Ukratko, The Burning Crusade nas vodi u novi svijet Outland i donosi dvije nove rase, Draenei za Alijansu i Blood Elves za Hordu, kao i podizanje maksimalnog stupnja razvoja, nove tamnice i raidove, gomilu novih zadataka i tako redom. U svakom slučaju, ako igrate ili ste u neko doba igrali World of Warcraft, vjerujemo da ne trebamo previše objašnjavati sadržaj ovog dodatka. Prije same ekspanzije, u svijet World of Warcraft Classica će 18. svibnja biti implementirana zakrpa koja će igračima dati na izbor žele li preseliti svoje likove u novu ekspanziju, ostati zatočeni u svijetu izvornog WoW-a ili pak klonirati likove kako bi bili dostupni u oba slučaja o čemu više detalja potražite ovdje.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi