Započelo kratko otvoreno beta testiranje za Tropico 6

Limbic Entertainment i Kalypso Media su bez puno najave omogućili svim zainteresiranim igračima da u naredna dva dana zaigraju beta verziju nadolazeće strategije

Mateja Šop srijeda, 6. ožujka 2019. u 21:31

Iako smo prema prvim najavama sada već trebali igrati Tropico 6, izdavač Kalypso Media i razvojni tim Limbic Entertainment su ovu novu igru u popularnom strateškom serijalu odlučili u zadnji čas odgoditi početkom siječnja. Novi datum izlaska pomaknut je na kraj ožujka, ali igrači koji su se odlučili na predbilježbe već neko vrijeme mogu sudjelovati u beta testiranju.

Prije nekoliko sati stigla je vijest o tome da svi zainteresirani igrači danas mogu uskočiti u otvoreni beta test koji će trajati samo dva dana, pa ako želite vidjeti što igra nudi i kako izgleda prije nego što konačna verzija postane dostupna, uputno je da je počnete preuzimati odmah. Sve što morate napraviti je zaputiti se na stranice vezane uz betu na Steamu i krenuti s preuzimanjem 5,8 gigabajta.

Što se sadržaja tiče, imate pristup cijelom tutorialu i svim erama razvoja, 11 sandbox mapa je na raspolaganju, šest misija se može riješiti i osim što možete igrati sami dostupan je multiplayer mod za maksimalno četiri igrača. Uz otvaranje bete, Kalypso nudi ostatak serijala po sniženim cijenama na Valveovom servisu, pa ako ste zainteresirani možete nabaviti prijašnje nastavke prilično jeftino.

Tropico 6 je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a svoju vladavinu kao El Presidente moći ćete započeti najprije na računalima od 29. ožujka. Betu možete igrati do petka, 8. ožujka u 19 sati, dok ćete sve informacije o njoj, kao i o ostatku igre pronaći na službenim stranicama. Razvojni tim je za novi nastavak u ovom dugovječnom serijalu pripremio neke novosti koje bi trebale unijeti dašak svježine koji će zadovoljiti veterane, ali i pokušati privući nove igrače koji vole ovaj žanr.