Novi projekt Jure Šebalja - online prodaja svih novih automobila na jednom mjestu

Web stranica i aplikacija pod imenom Chiriboo trebala bi sadržavati kompletnu ponudu novih automobila na našem tržištu, s usporedbom cijena različitih prodavača

Miro Rosandić srijeda, 25. siječnja 2023. u 06:00

Jučer je Chiriboo tim u Petom Kupeu u Zagrebu predstavio svoj projekt - online platformu koja bi trebala promijeniti način prezentiranja, izbora i kupovine novih automobila u nas.

Testna faze će trajati okvirno mjesec dana i za to vrijeme platforma neće biti dostupna širokoj javnosti već samo profesionalcima iz automobilske industrije.

Nakon tog perioda će posjetitelji platforme moći pregledati ponudu vozila, ali i prikupljati ponude raznih trgovaca, prema svojem izboru i preferencijama kao i ponude drugih usluga poput financiranja, osiguranja ili najma vozila.

„Umjesto obilaženja auto-kuća, skupljanja ponuda za željeno vozilo, trošenje vremena i novca, Chiriboo vam sve informacije nudi na dlanu, a da pri tom ne morate ustati iz kreveta. Nit vodilja bila je sve korisne informacije smjestiti unutar jedne platforme.“ – rekao je Juraj Šebalj, uspješni hrvatski automobilist, poduzetnik i naš najpopularniji automobilski novinar, ujedno i direktor Chiribooa.

Više detalja o ovom projektu možete doznati na stranicama Autoneta.