Samsungov internetski preglednik od sada sinkronizira zabilješke s Chromeom

Zahvaljujući novoj verziji Samsungovog internetskog preglednika, korisnici od sada mogu sinkronizirati svoje zabilješke s Google Chromeom

Matej Markovinović subota, 5. studenog 2022. u 06:00

Beta korisnici Samsungovog internetskog preglednika ovo su ljeto dobili mogućnost sinkroniziranja zabilješki (bookmarks) s Google Chromeom, a sada je ta opcija postala dostupna – svima.

Naime, za omogućavanje sinkronizacije zabilješki, potrebno je preuzeti Samsung Internet Chrome proširenje unutar Google Chromea te se prijaviti na Samsung račun. Tamo je, zatim, potrebno izabrati opciju Chrome bookmarks i kliknuti na import.

Nakon toga, potrebno je ažurirati Samsungov internetski preglednik na najnoviju verziju (19.0.1.2), potom otići u postavke i uključiti Sync with Samsung Cloud opciju. Zabilješke će se tada automatski sinkronizirati i prikazati u aplikaciji.

Od ostalih noviteta u novoj verziji Samsungovog preglednika, valja istaknuti Privacy Info značajku koja je sada dostupna za svaku web stranicu, novi widget, mogućnost korištenja dodataka u Secret Modeu te Smart Anti-Tracking, piše GSM Arena.