Sportnet.hr već je nekoliko dana nedostupan zbog tehničkih problema

Posjetitelji popularnog domaćeg sportskog portala već četiri dana nisu u mogućnosti pristupiti njihovim stranicama

Bug.hr srijeda, 12. srpnja 2023. u 11:48

Do nedostupnosti svih sadržaja domaćeg sportskog news portala Sportnet došlo je tijekom prošlog vikenda. Kako je već od tada prošlo dosta vremena kontaktirali smo kolege s upitom - što se događa?

Osim odgovora kako imaju dosta kompleksne tehničke probleme, nisu bili raspoloženi za davanje detaljnijih informacija. Jedino što su u međuvremenu uspjeli je složiti "pozdravnu stranicu" na kojoj posjetitelje dočekuje obavijest kako imaju - tehničkih poteškoća. Nije poznato ni do kada se nadaju riješiti probleme koje imaju.

Uz redovno praćenje raznih sportova, Sportnet ima i dosta popularan forum, na kojem se okupljaju navijači brojnih klubova i komentiraju aktualne događaje u nizu sportova, ali najpopularniji je nogomet. Osobito su brojni navijači Hajduka, čija tema ima i najveći promet. Njihov broj je posebno porastao nakon što je ukinuta mogućnost komentiranja tekstova o Hajduku na webu Slobodne Dalmacije.

U sred smo prelaznog roka za nogometaše, već ovog vikenda igra se i prvi derbi (Dinamo - Hajduk), odnosno utakmica Superkupa, pa je to i vrh sezone za Sportnet, tako da želimo kolegama brz pronalazak rješenja problema koji su ih onemogućili u radu.