Kako povoljnije do Buga? - Uštedite uz pretplatu

Oduvijek je bilo povoljnije pretplatiti se na Bug, negoli ga kupovati na kiosku, a osim toga, pretplatnicima su dostupni i premium sadržaji na našem webu – besplatno! Digitalni Bug je čitateljima na raspolaganju u web-formi, moguće ga je i prelistati, odnosno čitati onako kako ste to navikli raditi s tiskanim izdanjem

Bug.hr petak, 30. rujna 2022. u 22:00

Bug na kiosku ima cijenu od 5 eura (37,67 kn), ali uz pretplatu je puno povoljniji i još vam dolazi na kućnu adresu, a imate i posebne povlastice. Odlučili smo do daljnjega zadržati cijene pretplata nepromijenjenima, iako su one iste već dvadesetak godina, pa nemojte propustiti tu priliku!

Podsjećamo vas da pretplatnici na tiskano izdanje imaju besplatan pristup svim digitalnim premium sadržajima na našem web-portalu. Dovoljno je registrirati se (za to vam treba samo mail adresa koju ste koristili i pri pretplaćivanju) na Bug.hr-u i dobit ćete pretplatnički status (prikazat će vam se na stranici s vašim web-profilom, s informacijom dokad vam traje pretplata).

Cijene pretplate na tiskani Bug
Razdoblje Cijena Ušteda*
Godišnja pretplata 35,44 eura (267 kn) 35,56% (-19,56 eura / -146,37 kn)
Dvogodišnja pretplata 59,59 eura (449 kn) 45,82% (-50,41 euro / -379,74 kn)

 *u odnosu na kupnju na kiosku

Naša su tiskana izdanja, Bug i Mreža, već dugo dostupna i u digitalnom obliku, ali prije im se moglo pristupati samo s nekoliko platformi, i pritom čitati samo na jedan način. To smo sve promijenili i značajno modernizirali, s ciljem da omogućimo lak i jednostavan pristup svim temama, bez obzira na kojem mediju smo ih objavili. Stoga smo nadogradili naš web, preko kojeg sada možete, na doista svim platformama, pristupiti – svemu.

Pretplatnici na tiskana izdanja i dosad su imali besplatni pristup digitalnim izdanjima, pa naravno da imaju i dalje. Ako su već bili prijavljeni na Bug.hr (kao pretplatnici), automatski im je omogućen pristup svim novim servisima.

Novost je da smo omogućili i izravno pretplaćivanje samo na digitalna izdanja. Dovoljno je otići na svoj web-profil i tamo promijenite vlastiti status.

Neki od tekstova iz tiskanih izdanja bit će vam dostupni i prije nego što dovršimo to izdanje i dođe do kioska, a jasno, kada bude potpuno dovršeno – u cijelosti ćete ga moći pročitati na webu. Nerijetko će te teme biti i sadržajno bogatije negoli u tiskanom izdanju, jer im možemo dodavati zvučne i video zapise, pa i dio materijala koji možda fizički nije stao u verziji za tisak – uz takve materijale u tiskanom izdanju pojavit će se QR kôd, tako ćemo vam signalizirati da na webu postoje neki dodaci (poput videa ili nekih mjerenja) do kojih možete doći izravno, preko tog QR kôda!

Premium sadržajima pristupate kroz glavni meni na naslovnici Bug.hr-a (ilustracija prikazuje kako web izgleda s uključenom "tamnom temom")
Premium sadržajima pristupate kroz glavni meni na naslovnici Bug.hr-a (ilustracija prikazuje kako web izgleda s uključenom "tamnom temom")

Digitalnom sadržaju pristupa se na tri načina – kroz web-pregled sadržaja, listanjem izdanja u kojem klik na tekst vodi na web-stranicu s tom temom, ili klasičnim listanjem časopisa i zumiranjem teksta. Sve to funkcionira na mobitelima, tabletima, kao i na laptopima ili desktop računalima, bez obzira koji operacijski sustav koristite.

Stare Bugove možete istraživati do dvadeset godina unatrag (plus prvi broj, izdan 1992.), a Mrežu sve do početka 2012. I u tim arhivskim brojevima u sadržaju su svi naslovi aktivni linkovi, pa tako možete brzo i jednostavno doći do tema koje vas zanimaju.

 

Bug 359 listopad 2022.