Bežične slušalice – Nuraphone

Personalizirani zvuk

M.B. utorak, 30. studenog 2021. u 06:00

Već i letimičan pogled na ove Bluetooth slušalice otkriva da se tu događa nešto neobično. Nuraphone izgleda kao in-ear slušalice (one koje ulaze u slušni kanal) unutar over-ear slušalica (one koje obujme i uške). On zapravo to i jest, jer ima po jednu zvučnu jedinicu za in-ear, za srednje i visoke tonove, i za over-ear, za niske tonove, ali i više od toga. Naime, prvi put kad ga povežete s njihovom aplikacijom za mobitel, slušalice će emitirati niz tonova i "slušati" otoakustičke emisije pomoću minijaturnih mikrofona (tih zvuk nastao u unutarnjem uhu kao reakcija na kalibracijske tonove koje su slušalice pustile) te na temelju njih izraditi profil zvuka (u osnovi postavke ekvilizatora) upravo za vaše uši.

Članak dostupan pretplatnicima

Kako bi mogao pročitati cijeli članak, moraš biti prijavljen na Bug.hr sa svojim podacima te imati status pretplatnika.

Bug 349 prosinac 2021.


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi