Bolt osigurava popuste za dolazak na .debug

Jedan od partnera ovogodišnje konferencije .debug je i Bolt, koji je osigurao promo kodove za sve koji će htjeti iskoristiti njihove usluge kako bi stigli u Algebru i Laubu

debug.hr srijeda, 1. lipnja 2022. u 06:00

Developerska konferencija .debug održava se ovoga četvrtka i petka, 2. i 3. lipnja, u novom Algebrinom kampusu u Zagrebu, na adresi Gradišćanska 24. Zagrepčanima će vjerojatno biti jasnije ako kažemo da je prostor neposredno iza "Laube", kuće za ljude i umjetnost, koja je na adresi Prilaz baruna Filipovića 23a. U Laubi će biti i naša glavna, spektakularna, pozornica .debuga, dok će između Laube i Algebre biti smješteno poznato .debugovo "šatorsko naselje" s boothovima partnerskih kompanija.

Na .debug dođite Boltom

Kako bi dolazak na konferenciju .debug ove godine svima bio što lakši, naš novi partner Bolt sudionicima konferencije poklanja promotivni kod, koji se može iskoristiti za vožnju na zahtjev.

Postojeći korisnici unosom koda BOLTDEBUG22 mogu ostvariti popust od 30% na cijenu vožnje (do maksimalnog iznosa od 30 kn), dok novi korisnici s kodom BOLTDEBUG22NOV imaju 50 kuna popusta na prvu vožnju.

Oba koda vrijede za vrijeme trajanja konferencije, tj. od 2.6.2022. do 3.6.2022., a broj vožnji je ograničen.

Kompletan program konferencije potražite na debug.hr, a možete ga pratiti i putem naše PWA mobilne aplikacije. Ulaznice za online praćenje predavanja i dalje možete nabaviti na ovom mjestu.