Još dva tjedna do JumpIT Foruma – „Innovation Leap“

Peti po redu JumpIT Forum održat će se 3. i 4. listopada u Zagrebu u Kongresnom centru Antunović. Ugostit će poslovne lidere i strukovne profesionalce iz ICT i bankovno-financijskog sektora.

Bug.hr utorak, 19. rujna 2023. u 10:38
Detalj s prošlogodišnjeg JumpIT Foruma
Detalj s prošlogodišnjeg JumpIT Foruma

Na ovogodišnjem JumpIT Forumu govorit će se o realizaciji i vođenju projekata, digitalnoj transformaciji, razvoju proizvoda, operacijama, poslovnim strategijama, marketinškim inovacijama, kibernetičkoj sigurnosti i o još mnogo čemu. JumpIT Forum održat će se 3. i 4. listopada u Zagrebu u Kongresnom centru Antunović. Ugostit će poslovne lidere i strukovne profesionalce iz ICT i bankovno-financijskog sektora.

Na Forumu se očekuje preko 200 sudionika, a potvrđena su 32 govornika, 16 predavanja, 4 panel rasprave te puno interakcije. Program će započeti uvodnim keynote predavanjem prof. Roberta Kopala o izazovima i rizicima umjetne inteligencije te će nakon toga uslijediti panel poslovnih lidera na kojem će govoriti četiri predsjednika uprava: Ivana Gažić/ Zagrebačka burza, Adrian Ježina / Telemach, Filip Ljubić / Q Agency te Mario Žižek / Addiko banka. Biti će to sadržajna rasprava o gospodarskim aktualnostima i trendovima, ali će se razgovarati i o tom što nas očekuje i kako se pripremiti za iduću poslovnu godinu.

Što se panela tiče prvi dan konferencije imamo još i „CTIO“ panel: "Umjetna inteligencija, kibernetička sigurnost, tehnološki trendovi“. Nastupiti će Vedran Antoljak, direktor Best Advisory, Dalibor Kovačević, CIO Raiffeisenbank Hrvatska, Danijel Miletic, CIO HPB i Ratko Mutavdžić, CEE CTO, Microsoft.

Detalj s prošlogodišnjeg JumpIT Foruma
Detalj s prošlogodišnjeg JumpIT Foruma

Drugi dan Foruma biti će otvoren „COO Talk“ panelom, na kojem će biti četiri člana uprave za Operacije: Marijana Bačić / Hrvatski Telekom, Ivan Bešlić / Sofascore, Draženko Kopljar / Privredna banka Zagreb te Maja Širić / Apis IT.

Konferenciju će zaključiti „PMO” Talk panel: „Inovacije u upravljanju projektima – primjena, suvremene prakse i budući trendovi“. Sudjelovat će prof. dr. sc. Darija Ivandić Vidović, dopredsjednica IPMA Hrvatska, Gordan Kožulj MBA, PMP direktor Deloitte Hrvatska, Stanka Mataga PMP, voditeljica odjela PMO, SPAN te Tatjana Subotić PMP, voditeljica odjela PMO OTP banke Hrvatske.

Osim na panelima na JumpIT Forumu svoje će predstavnike kroz predavanja imati tvrtke Rimac Technology, Omega Software, IBM, IN2 Grupa, Cloudsense, TIS Grupa, Lemax, Poslovna Inteligencija, Undabot, Croatia osiguranje, Google, Erste Group, Intis, Ericsson Nikola Tesla, A1 Hrvatska i King ICT.

Partneri konferencije su profesionalne strukovne udruge: PMI Hrvatska, CROBA, IPMA Hrvatska i CroAI. Medijski pokrovitelji su Bug/Mreža, ICT Business, Novi Milenij i Poslovni dnevnik.

Na JumpIT Forum se još uvijek može prijaviti putem stranice www.jumpitforum.com