Meet Magento Hrvatska - konferencija na kojoj ćete od najboljih učiti o prodaji na internetu

Svjetski stručnjaci za online trgovinu i Magento, vodeću svjetsku eCommerce platformu, doći će na konferenciju Meet Magento Hrvatska kako bi dijelili znanje, razmijenili iskustva i učili o najboljim tehničkim i poslovnim praksama u web trgovini

Bug.hr utorak, 7. kolovoza 2018. u 15:21

Kao regionalno IT središte, Osijek će 28. i 29. rujna po drugi puta biti grad domaćin konferenciji Meet Magento Hrvatska, koju je prošle godine posjetilo više od 200 sudionika iz 18 zemalja!

“Konferencija je i ove godine podijeljena na dva dijela - poslovni i tehnički. Na poslovnom dijelu predstavit ćemo trendove u online plaćanju, smjernice za sigurnost trgovine te primjere dobre prakse GDPR-a. Proći ćemo i kroz izazove s kojima se B2B poslovanja sreću prilikom odluke o uvođenju eCommercea, a već iskusni voditelji web trgovina će nas provesti kroz primjere dobre prakse te onoga što su naučili kroz višegodišnje iskustvo. Naprednije marketinške teme, između ostalih, pokrit će data driven marketing, ali i područje umjetne inteligencije u eCommerceu” - kaže Maja Kardum iz tvrtke Inchoo, organizatora konferencije.

Inchoo je u svijetu prepoznat kao jedna od vodećih tvrtki za izradu online trgovina, a u Hrvatskoj su jedan od primjera u poslovanju, za koje su osvojili i Zlatnu bilancu za najuspješnijeg poduzetnika, koju dodjeljuje FINA. Prepoznati su i po tome kako ulažu u znanje svojih zaposlenika koji ga nesebično dijele dalje kroz razna predavanja, radionice, a sada i konferenciju na kojoj će predavati neki od najboljih eCommerce stručnjaka.

“Sigurni smo kako će svatko tko je uključen u prodaju na internetu čuti nešto korisno i zanimljivo kako bi poboljšao svoje poslovanje i tehnički došao na novu razinu. Upravo zato poseban naglasak na tehničkom dijelu konferencije bit će nešto relativno novo u eCommerce svijetu, a to su PWA (Progresivne Web Aplikacije), koje su jedan od trendova koji će svakako oblikovati stranice i web trgovine budućnosti” - dodaje Kardum.

Osim klasičnih predavanja i panela, organizatori su osigurali i dodanu vrijednost svim trgovcima koji koriste Magento kao platformu.  Stručni žiri će po prvi puta odabrati i nagraditi najbolju hrvatsku web trgovinu izrađenu na Magentu! Prijave su otvorene do 2. rujna, i iz Inchooa pozivaju sva koji imaju svoju Magento trgovinu ili kupce koji vole kupovati na nekoj od takvih trgovina da izvrše prijavu putem obrasca dostupnog na web stranici konferencije.

Posjetite službenu stranicu Meet Magento Hrvatska i prijavite se za sudjelovanje na konferenciji gdje ćete imati priliku učiti od vrhunskih svjetskih i regionalnih eCommerce stručnjaka.