Otvorene online prijave za WinDays18 konferenciju

U svom 18. izdanju od 24. do 27. travnja 2018. u Poreču konferencija će još više biti fokusirana na poslovanje te na tehnologiju koja omogućava efikasnije i kvalitetnije poslovne procese

Bug.hr petak, 26. siječnja 2018. u 01:34

WinDays18 Business prvi će put imati 6 programskih smjerova, dok će drugi dan biti rezerviran za tehnologije budućnosti. WinDays18 Technology donijet će pregled svjetskih i regionalnih trendova te se baviti ključnim temama od značaja za Hrvatsku i regiju, kao što su, na primjer, GDPR i poslovni sustavi budućnosti.

18. WinDays konferenciju otvorit će WinDays18 Business koji će se održati 24. i 25. travnja 2018. Teme konferencije u prvom su redu fokusirane na dobre poslovne prakse i konkretne industrijske grane. Prvoga dana konferencije sudionici će moći odabrati jedan od 6 programskih smjerova – financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja, zdravstvo, obrazovanje i javna uprava. Drugoga dana konferencije sudionici će saznati više o trendovima suvremenog poslovanja, kao što su Blockchain, Internet of Things, Data Science i AI.

WinDays18 Technology donijet će više od 100 predavanja, a, uz trendove i nove tehnologije, bavit će se i GDPR-om, Uredbom za zaštitu osobnih podataka koja u Europskoj Uniji stupa na snagu 25. svibnja 2018, a odnosi se, naravno, i na Hrvatsku. Više o temi moći će se saznati tijekom predavanja i diskusija na konferenciji koja će se održati od srijede do petka, odnosno od 25. do 27. travnja 2018.

Prijave su otvorene online, a trenutno se kotizacije mogu nabaviti po povoljnijim, Early Bird cijenama, i to do 25. veljače 2018.